Helg!

Skönt min förkylning börjar ge med sig och jag känner mig redan bättre :) Idag fredag så har jag tagit mig i kragen och städat toaletten och ska även dammsuga i vardagsrummet, får väl även gå en liten runda med hundarna eftersom de är rastlösa, haha. Imorgon bär det av mot Gbg med familjen på kvällen för att kolla på Tomas Petterson. Vi ska först ut och äta, mys! Längesen hela familjen gjorde något tillsammans <3 Nä nu får jag återgå till städandet så ja blir klar någong gång.


=)

Jag var ute och gick lilla rundan med hundarna också hade jag Gnista lös och Blue i koppel. Så fort man ropar på Gnista och hon kommer så sätter hon sig vid min högra sida *Glad* matte medans Blue börjar lära sig att han ska vara på vänster sida och det blir bättre och bättre tycker jag, skönt! När jag skulle gå över vägen så kom grannen med sin hjullastare och då kollade Blue bara på mig och inte på den så det finns nog en ljus sida att han ska lära sig :) Träning ger färdig het!

Hej hopp gummi flopp

Usch!

Nä fy vad jag är trött på denna förkylning, vill bli frisk så att man kan hitta på lite saker istället för att sitta/ligga i soffan hela dagarna :( Snart är det helg och imorgon kommer även Ida hem eftersom vi ska kolla på Tomas Petterson på lördag! Så tråkigt hundarna tycker att det är, de händer ju inte nåt. Så dem går rundor och piper och gnäller, man lider med dem :( Blev ett litet inlägg idag bara, nu ska jag ta och dejta soffan ett tag.

Puss o kram Olivia och gänget

Blue!

Okej jag erkänner jag har ett litet problem med en av mina hundar och det är Blue. Han har nämligen en stark instinkt av att valla bilar eller ja egenligen att som går på hjul och det är något han har gjort ända sen han kom till mig och jag förstår verkligen inte VARFÖR han vill göra det. Jag har börjat fundera på att det hänt honom något eller att det är något han fått göra ända sen han var liten, det är frågan. Eftersom jag inte haft honom från början så är det svårt för mig att veta. Så om jag lyckas bli frisk till helgen så blir det hårdträning hela helgen för att träna bort just det här med biljagandet för det kan faktiskt vara farligt. Jag vill ju kunna ha honom lös när jag är ute med både Blue och Gnista och kunna lita på honom till 100 % som jag gör på Gnista. Jag har även börjat fundera på att gå en allmänlydnads kurs med Blue till våren och sen fortsättning agility med Gnista eftersom hon tycker det är så skoj och är faktiskt väldigt duktig på tycker jag :) Jag har även åkt på en en rejäl förkylning som resten av sverige med har så denna veckan har det inte blivit någon praktik för mig denna veckan :(

Jag var med i tidningen idag förresten :) Klicka på länken och läs: 

http://hd.se/helsingborg/2011/02/23/gapa-snallt-for-tandis-violet/

En bild när vi var ute och gick idag :)



Puss o kram Olivia och gänget!

Klassfest :)

Igår kväll så var man på klassfest med gamla klassen från högstadiet och det kändes allt lite konstigt att träffa nästan alla, fattades 5 stycken. Jag blev hämtad av Py och sedan körde vi och hämtade Elle och sen körde vi in till stan för vi skulle fixa lite saker och sedan körde vi vidare hem till Pierre i Munka :) Sedan kom alla vid halv sju, sju. Vi beställde pizza och satt och pratade massa om vad vi höll på med just nu, kul att veta vad alla gör. När vi ätit upp så kom kortleken fram och det blev lite olika drickspel men jag var bara med på 2 stycken, haha. Mycket roligare att kolla på när andra blir fulla xD När klockan blev närmre halv två så fixade jag skjuts så att jag kom hem <3 Väl hemma möttes man av det bästa man kan göra, Glada hundar =D Jag fick även gå ut och kolla till våra kalvar eftersom det blev två stycken igår :) I år är det jag som bestämt vad dem ska heta och jag valde att gå efter Disney namn så just nu har vi Koda, Baloo, Pumba och Simba :P Får väl ta kameran med ut någon dag och ta kort på dem alla =)

Idag (söndag) blir det en promenad med hundarna plus en eller två låne hundar och tänkte ta en promenad i skogen om jag får med någon förstås, haha. Sen ikväll blir det att hämta mamma och pappa på Sturup eftersom de kommer hem från en skön semester från Teneriffa :)

Hörs senare, Olivia och gänget!

Praktik!

I veckan har de inte hänt så mycket eftersom föräldrarna är på Teneriffa så det är väldigt lugnt här hemma, haha skönt! Idag (torsdag) gick jag upp halv åtta vilket var alldeles för sent eftersom jag vid åtta skulle ta bilen och körandes mot Hbg på djursjukhuset på Stordjursavdelningen eftersom vi är där en gång i månaden och kollar hästnas tänder :) 

Gå in på hennes hemsida och kolla, det är något jag rekommenderar till er som är hästägare!

http://www.hasttandvard.se/index.php

Puss o kram Olivia och gänget ;)

Träning!

Precis hemkommen efter ett träningspass som bestod av boxning, step och lite zumba =) Snart blir det lax med potatis som Ida och pappa har tillagat, mums! Ikväll blir det bara chill framför tv:n och datan och kanske en liten runda med hundarna men får se bros på hur vädret är. Imorgon blir det praktik så upp vid halv åtta!

Puss Olivia och gänget!

Min lilla snuff^

Även idag blev det en lyckad parning, såå stolt över min lille norman <3 Han vet hur det ska gå till och dom satt fast i 45 min så vi slog rekord, hahahaha. Nu är min älsklingar ute och springer men snart får dom komma in för ska ju snart åka och hämta ida som kommer hem idag =D

Äntligen!!

Vilket härligt väder det varit idag, man har ju haft lite vår känslor i luften =D Haha idag hände det något skoj, mobilen ringde i fm och det var farfar som ringde och han ville bli hämtad så frågade jag var han var och då hade den bilen som är såå bra och aldrig har några problem xD ( Caddyn) stannat så jag fick köra och hämta han med min fina rara lilla bil^^. När jag kom hem igen så städade jag eftersom mamma tyckte jag skulle göra de, haha. När klockan var kvart i ett körde jag till Hjärnarp för Blue skulle para en tik som heter Stella och som oxå är Gnistas mamma och det är helt sjukt galet så lik Gnista är henne, man trodde nästan att det var Gnista som var där fast en mindre version, rätt fräckt :P Efter parningen körde jag hem och duschade av Blue lite och sedan tog jag min lilla bil och körde vidare till Bea för att bli klippt och och färgad så nu är det mörka lite mörkt igen =) Ikväll händer det inte så mkt blir väl äta, tv och sen en runda med hundarna.

Puss o kram Olivia och gänget =)

Litet inlägg!

Jaha då kommer här ett litet inlägg igen =) Idag tisdag har jag varit på praktik och det är skoj, får göra massa saker hela tiden och lär mig en massa! När jag kom hem tog jag hundarna och gick en lagom runda, så skönt! Vet inte vad jag gjort om jag inte hade haft hundarna för om jag inte hade haft dom så hade jag inte kommit ut på samma sätt eller ja det vet man inte. Men även om de så regnar ute så är man vungen att gå ut. Imorgon (onsdag) så ska Blue iväg och para en tik som visade sig att vara Gnistas mamma vilket jag tyckte var lite roligt, haha. Kul att se ifall Gnista fortfarande är lik henne! Sen efter parningen åker jag hem till min nästkusin Bea och får håret klippt och underhåret färgat igen i mörkbrun som jag trivs väldigt bra i =D

Här kommern bild på Gnista som valp! <3

Första bilden som jag tog på henne <3


Blue som valp! <3


Ha en fortsatt bra kväll // Olivia & gänget!

Saknar!!

Sakna!! <3


Satt och kollade bilder från Svalöv tiden och som man saknar internat tiden, något man ALDRIG kommer att glömma, finare vänner kan man inte få <3 Cassi jag hade ingen bild på dig men du är oxå såklart med i saknaden!! <3

Skönt!

Jaha då var denna helgen med snart över, helt galet så fort de går! I lördags hände det inte så mycket mer än att grannarna skrämde oss så vi nästan hoppade 1 meter upp i soffan. Vi trodde det var någon som knackade på vårt vardagsfönster men det var bara dom som smällde reketer eftersom det var 60 års fest :) Sen på kvällen så kollade jag på This is It med MJ, en film som jag tycker är så bra och sedan var där en annan film som började men kollade bara lite eftersom jag sedan somnade till tv:n och vaknade av att den var igång så de blev att stänga av den och somna om igen. Idag söndag så kom Amanda och hennes hundar hit så gick vi en låång runda med alla fyra hundarna i skogen vilket var såå skönt!! Ikväll har de bara blivit att kolla på Solsidan och nu Time Out :)



Mina favoriter nu och för alltid <3

Melodifestivalen 2011!

Galet nu är det Melodifestivalen igen, helt sjukt vad det går fort. Idag tog jag en lång sovmorgon vilket var rätt skönt och sedan tog jag en runda med hundarna, blev lite imponerad på Blue idag för han var jätte duktig på inkallning idag öven om Gnista hoppade mit honom =D Sen när vi kom hem igen så plockade jag fram dom efterlängtade agility hinderna som stått inne hela låång vintern och hör och häpna, även Blue idag hoppade och följde mig fint när jag tog han genom hinderna. Kanske han kan bli en liten agility hund ändå, man kan ju hoppas :) Imorgon kanske vi åker till Amanda och går en låång rund =D Nu ska ja gå och poppa popcorn till mig och fortsätta kolla tv :)

Wiiee Danny gick vidare, han var ju bara bäst ikväll!!

Älskar er <3


Nu funkar de igen.....nästan :P

I måndes fick jag hjälp med att fixa radion i bilen för den har inte funkat pågrund av att den inte hittat någon kanal & inte velat spara kanalerna som jag velat. Men vi hittade felet och det var att de va fel kopplat i sladdarna. Men radion hittade ändå ingen signal så vi kom fram till att det måste vara fel på antennen men igår när jag körde hem från praktiken så var där perfekt signal på både RixFm och Mix Megapol....hm..skumt! Men vi ska se hur länge de håller annars måste man byta hela antennen. Fick även mina blinkers lampor och skylt belysningen bytade =)

Tog ett gulligt kort på hundarna när dom ligger och sover:



Idag så ko Sanna och Selma oxå gick vi en låång runda i skogen som jag och farfar gick häromdan så nu har man en ny runda att gå, fast läskigt att gå den själv xD Nä nu ska jag väl snart börja på middagen som består av makaroner och falukorv, mums!!

Puss o kram Olivia & gänget!

RSS 2.0