Grattis Blue!

Idag fyller världens bästa Blue 3 år!! Han blir bara duktigare var dag <3 Till våren ska vi gå lite vardagslydnad tillsammans så vi får en ännu bättre kontakt än vad vi har nu.



Grattis min älskade bästa vän <3

Puss o kram Olivia, Gnista och Blue

En hall full med hundar :P

Ja precis som rubriken lyder så ligger där just nu 4 hundar i hallen, är nämligen hundvakt till Icas hund Leo :) Han och Zaco blev bra kompisar och dem hade samma lekstil och sätt så det var roligt att se! Men Leo & Blue ska tjavsa lite innan det blir bra, inte konstigt med 2 okastrerade hanar där det bara skiljer typ 1 månad på. Men nu ligger dem så snällt i hallen av ovetande att det snart kommer en liten buse som heter Nypon så idag blir det verligen många hundar istället bara för tre :P

Imorgon ska jag passa Nypon från 10 till eftermiddagen och sedan på kvällen får jag se ifall jag ska träna eller inte, känner mig lite småkrasslig och vill ju inte bli sjuk nu till helgen då det bär av till den stora staden Sthlm eftersom det vankas Workshop från Hunddagisutbildningen! Glömt att berätta att jag fick gjort provet igår så nu hoppas jag bara att jag blir godkänd också =) Om jag blir det så innebär det att den kursen är slut denna veckan, härligt!! Nu ska man bara försöka hitta lite om vad jag ska ha för försäkring på mig själv och på företaget :)

En bild på när alla hundarna bodde nere i Svalöv:
(Bara Tarzan som saknas här idag <3 )



Puss & Kram Olivia & gänget

Grattis <3 och Fest!

Idag hela dagen så har min älskling haft födelsedag vilket har resulterat att ligga på soffan hela dagen eftersom gårdagen hade vi fest för honom, han fyllar ju femma ;) Gillet igår blev lyckat och skoj! Sista folket gick hem halv fyra och då la vi oss på soffan och somnade där men efter en timma så vaknade jag igen och gick och la mig i sängen och sen kom jocke vid sex eller sju och sa att jag skulle kolla ut på gårdsuppfarten, när jag kollade ut stog där två bord med massa saker som kompisarna skojat med Jocke att han skulle ha loppis idag xD



Bild från midsommar 2011 <3

Puss & Kram Olivia & gänget

GRATTIS!!

Grattis säger vi till Gnista som fyllade 4 år igår ( 9 Mars). Helt sjukt vad tiden springer iväg, känns som det var igår jag hämtade henne och hon var valp. Men vi kommer ha många roliga bus och agility år tillsammans <3 Älskar dig!!



Önskar Olivia & Blue


Snart så är det klart eller ja på god väg :P

Wiiee nu är det snart dax att måla inne i hunddagiset. Jag och farfar hämtade all färg idag så imorgon blir det att sopa och dammsuga där inne och sedan blir det att måla för fulla muggar =D=D Sedan när pappa kommer hem så blir det att lägga klinkern och när det är klart åker vi till IKEA och köper det jag ska ha som disk och så. Nehe nu blir det sängen, upp tidigt imorgon!

God natt Olivia & gänget


Härlig runda i skogen!

Åh så skönt med fredagen och änsålänge har den börjat toppen bra och vädret gör det ju mycket bättre eftersom det känns som vår och solen värmer så skönt! Jag och Ida åt frukost och sedan vid tio kom Sanna och Nypon då vi kopplade hundarna och lastade in dem i bilen och körde upp mot skogen för att ta en långrunda där, härligt!! Jag testade även att ha Zaco nästan lös (hade spårlina på honom) och det funkade hdetur bra som helst så  kan man ju ha fler gånger =D Tycker så synd om honom att behöva vara kopplad i skogen när dom andra hundarna är lösa helt. Sen i eftermiddag ska jag och Ida ta en promenad och sedan blir det att hämta Linnea på stationen.

Inne i mitt blivande hunddagis händer det saker, har bestämt vad jag ska ha för färg och vi har även hämtat hem all klinker som ska ligga på golvet och sedan sett ut vad jag ska ha för disk där jag ska ha min data, skrivare m.m :) Så det är såå roligt att det går framåt och jag läängtar verkligen tills jag är igång så man slipper arbetsförmedlingen!

Bjuder på en gammal bild på hunarna eftersom vi alltid glömmer kameran när vi är ute och går :P



Puss & Kram Olivia och gänget.

Ps: har börjat på min blivande hemsida till dagiset :) Ds

RSS 2.0