Sveriges kronprinsessa!

Idag så har tv:n stått på hela dagen för att vi har ju kollat på Det kungliga bröllpet =) Nu var Victoria och Daniel gifta!



Grattis Victoria och Daniel!

Sista veckan i Svalöv vilket innebär STUDENT!!

Måndag, tisdag hände det inte så mycket i skolan då man knappt var där. Men på onsdagen hade vi brunch med några lärare. Lärarna hade fixat en bok som varje elev fick skriva något om varandra så det gjorde vi också :) Sedan efter skola på kvällen var jag och Julia hos Ica och Jane och kollade på Greys anatomy och vilket bra programm det var!!!!! Får inte missa det på onsdag! Torsdagen var det dax för poängjakt om vilken klass som skulle springa ut först och vår klass kämpade men kom näst sist, haha. Men tyckte egentligen bara det var en kul grej och även om vi inte vann så får man ju springa ut ändå, haha. Sedan på kvällen var det lärarmiddag med alla treor och lärarna och det var mycket trevligt. Vi fick en tavla på lärarna som hade klätt ut sig till sina ämne mycket kul och sedan fick vi en gosedjurs ko som dom hängde runt halsen på oss som också var en väska, mycket bra speciellt på student dagen ;) På torsdags kvällen var det fest i Svalöv så vi hängde på lite :)  Julia den klanten smeta in sig i min chocklad sås :( Så jag fick se till så att hon duschade så där halv två på natten xD Klockan ringde klockan sju på fredag morgon och seg som jag var gick jag upp och duschade länge, skönt!! Sedan väckte ja Julia tjugo i åtta och vid halv tio kom några från Julias klass så hade vi champange frukost. Vid tio började sista skoldagen i Svalöv. Det hela börja med att alla samlades i klassrummet och vi skrev i våra mössor och sedan hade vi samling i aulan då vi fick betygen och är väldigt nöjd med mina betyg för att vara jag :) Sedan var det dax för mingelfrukost och kort tagning. Sedan skulle vi samlas i aulan på fridhem för att ha avslutning och mösspåtagning, kommer sakna alla!! Sedan var det ut på flaket och åka runt svalöv fy så hes man blev, haha. När vi åkt runt Svalöv gick vi in i skolan igen och hade en snabb samling i aulan innan det var dax att spring ut från trappan!! Bästa känslan någonsin <3

Så fatta nu har jag tagit STUDENTEN!!! Tre år går så fruktansvärt fort!


Bild 1: Jag och Ida H springer ut
Bild 2: Hela klassen <3
Bild 3: Klassen igen.
Bild 4: Min helan Julia <3
Bild 5: Jag har tagit STUDENTEN!!
Bild 6: Jag och folket från NV.
Bild 7: Jocke får sin gris xD
Bild 8: Två glada svalövs studenter =D

Tack för alla som gjorde denna dagen/kvällen underbar!!

Puss Olivia och hundarna.

Så nice denna veckan är:) Bara slappa och ...

Så nice denna veckan är:) Bara slappa och ta det lugnt. Nu sitter jag, julia, jane och ica i parken i Svalöv och chillar. Vi grillar banan med choklad, mums!


Sista veckan!!

Jaha då var jag inne på sista veckan i Svalöv, wiiee!! Förra veckan hände det inte så mycket mer än att allt plugg blev klart så nu slipper jag plugga på länge =D I fredags hämtade Sanna upp mig och hundarna på stationen då vi åkte till stranden för att gå en runda med hundarna, så skönt det var. Sedan körde vi hem till mig så hämtade jag lite saker och lämnade hundarna hemma också körde vi till stationen i Ängelholm för att hämta upp hennes kusin för att sedan lämna Selma hemma och när klockan var cirka fem körde vi till träningsakademin och gjorde spinning. Det var kul och vi var inte så många typ 6 stycken, haha. Passet varade i 45 min cirka och när vi var klara så kändes det rätt skönt att tränat av sig. VI körde och lämnade hennes kusin för hon skulle ta bussen och sedan körde vi hem till Sanna och kollade på Hachiko och käka kycklingrulle, mums! Åkte hem vid halv elva cirka. Lördag på dagen gick jag en runda med hundarna och sedan hjälpte jag mamma i trädgården och klippte gräset och på kvällen var vi hemma hos våra kusiner för att fira dem. På söndagen tog jag det bara lugnt och städade mitt rum lite.

På fredag är det STUDENT!!!


Kram Olivia

RSS 2.0