:(

Usch i förrgår gick Gnista helt plötsligt diarré och jag vet inte riktigt varför, men pratade med en kompis idag och dom kan få det pågrund av värmen ettersom de växlade om snabbt. Man mår så dåligt själv av att se henne må dåligt :´( Då nu får hon gå på diet som består av ris som jag ska börja ge henne och även Canikur som är i pasta form men som även finns i tablett form.


Snuttan min <3 Älskar dig!

Nu är jag även hundvakt till en blandras som heter Ville =)

Puss o kram skumbanan

Midsommar<3

Jag hämtade upp Jane och Ica med hundar på stationen och sedan körde vi hem också fick hundarna leka av sig lite innan vi gick upp till våra grannar där det var midsommar fest! Det var mycket roligt och inget jag ångrar :) Träffade några av Jockes kompisar vilket var skoj och även Jocke. Blev mycket prat, många tårtor och även dans på kvällen. Klockan blev cirka tre när vi gick hem tror jag och sedan somande vi inte förrän vid halv fyra.



Tack Ica och Jane för en underbar midsommar och tack Jocke för att vi fick komma =) <3

Nu blir det snart agility för mig och Gnista!

Grattis alla studenter!

Grattis till alla som tog studenten igår!!! Tänk att idag är det exakt ett års sedan jag tog studenten, helt galet hur fort tiden går! Det är en känsla man ALDRIG glömmer och det är nästan som man vill göra det igen bara för att det var så roligt =) Grattis till min kusin Magnus och nästa kusin Beatrice =)



En liten bild på mig när jag precis sprungit ut i Svalle!


Varmt!

Som alla andra dagar så har denna dagen varit väldigt varm men det har ändå fläktat vilket har varit skönt! Idag när jag vaknade och hade ätit frukost så tog jag, Ida och hundarna en runda och hälsade på farmor och farfar och vi satt där och pratade ett litet tag och vi fick även se deras bilder från Italien. Vi var nog där en timme innan vi begav hos hemåt igen, och väl hemma fick jag klippa gräset :) Vid cirka fem i tre så körde vi till mina kusiner och hälsade på och Ida fick hjälp med att lägga över word på sin data medans jag hoppas studsmatta med våra kusiner. När de var klara med Idas data så gick vi och satte oss i soffan och kollade på deras bilder på Italien. Farmor och farfar var där med mina kusiner för en vecka sedan! Klockan blev fyra och då körde vi hem igen och Ida började på maten och jag klippte klart gräset :)
Imorgon blir det jobb, så upp klockan sex, usch :( Money, Money, Money =)


Bild tagen för ett och ett halv år sedan i Svalöv!

Lite blandade bilder!

Här kommer lite bilder från lite allt möjligt =)

Blues första avkomma Pippi =)

Så här såg man ut när det var dop då jag blev fadder!

Vår tjur Pettsson ute i det gröna!

Haha lite misslyckad bild på hundarna xD

Fin bild på hundkex :)

Äntligen fått upp min tavel hylla =) Såå nöjd jag blev!

 

Blev lite bilder, haha.

Puss o kram Olivia och gänget!




Sommar!

Vilket somma väder det varit hela helgen, härligt! Det har inte hänt så mycket denna helgen bara slappat och tagit det lugnt. Förutom i söndags då jag och Linnea var själva hemma så vi besällde pizza och kycklingrulle och sedan körde vi ut till Julia Svensson (tredje kusin) eftersom hon också satt själv. Vi satt bara och pratade och sedan vid halv tio körde jag Linnea till våra kusin Daniel eftersom hon skulle börja plocka potatis halv fem nästa morgon. Sedan körde jag tillbaka till Julia igen och då hade Oscar hennes bror och två kompisar kommit in, vi kollade på Charlies änglar som gick på trean. Vid kvart i elva cirka så körde jag och hundarna hemåt och vi var hemma vid fem över elva typ. Var hemma i tio min och sedan åkte vi upp och hälsade på hos Jocke och var där ett tag innnan vi åkte hem igen för att klockan inte skulle bli för sent eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.

Måndag

Gick upp åtta och gjorde vid mig och sedan vid kvart i nio kom mormor och morfar hit oxå körde vi upp till Ida i Växsjö för att flytta henne till hennes nya lägenhet. När vi kom dit så var det en himla röra hos henne så mamma och mormor började med att diska medans hon packade och jag och morfar kollade på eller ja vi hjälpte ju till att bära ner alla saker till bilen som jag backat in på innergården :P Vi var klara vid två och då körde vi för att äta lite innan vi körde till min ena kusin för att kolla hur han bodde innan vi åkte vidare till hans syster för att se hur hon bor :) Vid fem cirka körde vi hem mot Skåne igen!

Hemma så blev det grillade kotletter och nypotatis, gott! Kom i säng vid halv tolv då jag låg och lyssnade på åskan som jag inte är så glad över :( :) Nu ska jag plugga lite hund innan det blir att åka in till stan för att träffa Amanda!

Puss o kram Olivia och gänget!

RSS 2.0