En söt liten Parson Russel Terrier^^



Detta är en söt liten Parson Russel Terrier som heter Loka. Hon bor med sin matte i Svalöf och när hon är i skolan busar jag runder i lägenheten. Jag träffade Blue och Gnista bara några gånger för sedan flytta dom hem för deras matte skulle ta studenten. Jag älskar att springa, busa, leka, busa, hoppa och träna. Jag är en hund som blir mycket bortskämd av min matte för jag får selar, koppel och massa godis hela tiden =D Nästa vecka ska jag nog få träffa Blue och Gnista, wiiee =D GRATTIS till Loka som blir ett år idag =D HURRRA!!!!

Ps: Detta är min kompis hund ds.

Puss o kram Olivia och gänget

26/7 - 28/7 2010

Måndag

I måndes började jag jobba klockan sju och vi sluta vid kvart över tio =) Sedan var det hem och duscha och gå en runda med hundarna sedan åkte jag och Blue till Sheltiebeautys för att para Blue och Molly! Allt gick super bra =D Hade en hängning på 45 min :P Vilken nnorrlänning jag har, haha. När parningen var gjord åkte vi hem igen och sedan på kvällen tog vi bara det lugnt.

Tisdag

Hände inte så mkt mer än att jag gick en runda med hundarna. På eftermiddagen åkte jag och pappa till Ekebo för att hämta stolar och bord så hjälpte han att lasta de och sedan lasta av det när vi kom hem igen. Då kom mamma ut så satte vi iordning alla stolar och bord så nu är det oxå klart! På kvällen tog vi det bara lugnt.

Onsdag

Gick upp vid nio och käkade frukost och sedan vid halv tolv körde vi till Familia för att kolla lite saker och hittade en skit fin klänning men den fanns inte i min storlek :( Väl hemma igen gick jag en runda med hundarna och sedan vid halv fem åkte jag och Blue till Sheltiebeautys igen för att para en andra gång och nu hade vi en hängning på 40 min  så håller alla tummar och tår på att det blir valpar!!



Min snygga norrlänning =)

Puss o kram Olivia, Gnista och Blue!

Leta, leta skriva!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och hitta ett jobb. Varför är det så svårt och får väl försöka åka in till arbetsförmedlingen och skriva in sig iaf. Men känns inte som jag får någon respons av mina föräldrar :( Dom tycker att nu när jag 18 så ska jag kunna klara mig själv. Men dom kan väl iaf hjälpa mig lite på traven. Eftersom Ida klarat det så bra själv så tkr dom att jag med ska göra det. Orkar inte! Vrf kan man inte få allt man önskar. Tur jag har mina hundar som följer efter mig vart jag än går och tror på mig om jag så är ledsen eller glad.

Älskar er!! <3



Kram Olivia

Mycket som händer!

Ja veckan har bara gått. I fredags. 16/7 var det sommarens höjdpunkt DANSKESJÖN =D Man grillar och pratar och dansar. Träffa Dennis från min gamla klass, har inte pratat med han sen högstadiet så det var trevligt och vi träffade även Kenny som Ida lekte med när hon var liten =) Det blev mycket prat om allt och jag hade trevligt hela kvällen. Hade med hundarna också hade jag tänkt köra hem med dom vid nio men just då kom Jocke och klappa och prata med oss så blev ju inte förrens vid kvart i tio som hundarna kördes hem. När jag lämnat dom tog jag min obekväma cykel och cyklade upp där igen. Klockan bara sprang på och vid cirka halv ett blev det poppa lite innan det var dax cykla hem. Var hemma vid två. På lördagen blev det lite sov morgon och sedan vid tre körde jag till Hyllinge där jag tanka och sedan hämtade upp Amelie och sedan bar det av mot Osby hem till Julia som firade sig. Tack vare Amelies underbara GPS hittade vi direkt UTAN att behöva ringa :) Det var god mat, roliga lekar och mycket prat! Vi körde hem när klockan var cirka tolv och jag lämnade av Amelie hemma vid ett så var hemma igen vid halv två så det blev till att sova dirket, skönt! Söndagen på dagen var jag hemma och på kvällen körde jag och Blue till Sheltiebeautys för där var några som ville se och träffa Blue. Blir parning på måndag och onsdag, hoppas att allt går bra! Igår var jag ensam hemma vilket var väldigt skönt! Bara slappa och vara ute med hundarna. Gick och la mig vid cirka tolv och somnade väldigt snabbt eftersom jag hade gått upp klockan fyra på morgonen för att plocka potatis vid fem.

Idag (lördag) så kommer några kompisar från skolan och deras hundar. Vi ska gå i skogen och sen kolla film och käka pizza ikväll och jag hoppas på fint väder imorgon så kanske vi kan åka och bada med hundarna och oss själva =D

Bilden är från kvällen hos Julia <3



Nu ska jag försöka hitta ett jobb så man kan tjäna pengar och förhoppningsvis kunna flytta hemifrån! Känns så konstigt att flytta hem igen efter 3 år!

Puss o kram Olivia och hundarna

Glad!!

Jaaa så äntligen har jag mitt efter längtade körkort!!!!!!!!!!! Vilken känsla det är att kunna åka vart man vill utan att behöva be mamma, pappa eller Ida om skjuts =D Klarade körningen i maj och sedan nu i fredags klarade jag teorin som var mitt femte försök. När jag såg att det stod med grön text GODKÄNT. Det kändes overkligt men skönt!! Så idag måndag körde jag in till blomsterlandet och köpte en blomma och sedan vidare ner till körskolan och tacka för allt och att jag trivts där :) Det är en körskolan jag rekommenderar! Idag blir det kanske stranden med Ida och kusinerna.

Kramar Olivia och hundarna

RSS 2.0