1 Maj ---->> Valborg!

Hallå jag har inget att göra på valborg!! Vill hitta på något skoj :P


Onsdag =)

Ja, idag har de inte hänt så mycket förutom dagen började men 40 minuters svenska och sedan var det klassfoto som skulle tas och de var inte så skoj eftersom vår klass är så tråkig att ingen vill kläs ut sig och vi ville ha mer tre hundar på kortet men de fick vi inte för rektorn och vår lärare :( Men sedan fick vi reda på att en annan klass fick ha med hund och då kallar man väl inte för en rättvisa skola, eller? Jaja efter de skulle vi kolla på en teater show heter The Big Bög show som var helt okej men inte riktigt min humor. Men den var byggd på en sann historia om Mordet på Matthew Shepard. Om ni vill läsa om den så kan ni gå in på http://www.bbshow.se/hatbrott.htm . Annars nu ikväll händer de inte så mycket jag och amelie är själva för Julia har åkt hem ska på en liten mini semester :)


Bild från The Big Bög Show.

Puss Olivia

Skola igen :(

Ja idag gick man upp vid halv sju men ställde klockan på sex men palla inte gå upp då så väntade tills klockan blev halv sju. Sedan klädde jag på mig och gav Gnista mat så när hon ätit klart släppte jag ut henne och kollade så hon gjorde vad hon skulle göra :P När de var klart släppte jag inte henne och käkade frukost så sa pappa att jag skulle ta tåget från ängelholm så jag skyndade mig lite med att borsta tanden och bädda sängen men sedan när jag kom ut i köket igen så kunde jag åka med till Helsingborg =D Så vid halv åtta körde vi men först mot munka där pappa skulle fixa en sak innan vi körde ner till Hbg. Väl nere i Hbg så satt jag mig och väntade på tåget till Teckomatorp. När tåget kom gick ja på och åkte ner till Svalle. Nere i Svalle så gick jag till lägenheten där Julia var och Gnista blev som tokig. Nä nu ska jag försöka plugga lite.

Puss Olivia

Slappe dag + konfirmation!

Dagen började med att man gick upp och käkade frukost och sedan gjorde jag inte så mycket förutom att välja ut kläder till festen :P Vi körde hemifrån vid halv ett till kyrkan där vi satt i en och en halv timme för att kolla när Julia konfirmera sig. Sedan åkte vi hem till dom och käka massa gott =) Chattade med min handledare från Norrland, skoj skoj. Dig glömmer man ju dock inte, hahahaha. Jag får tänka ut vad han menade med att jag fick vänta tills jag blev 18, hm....Om du läser detta kan du ju ge en kommentar, hehe.

Ida de kommer en bild till dig sen på en söt liten flicka =) <3

Puss o godnatt Olivia


20 April ---->> Svalöfs stora händelse!

Ja idag var det Svalöfs stora händelse, kossorna skulle ut på grön bete men de var inte mycket fart på dom precis. Men fatta med folk där var :P

// Olivia

18 April ---->> Agility & moped

Ja idag började agility kursen med Gnista och det gick väl bra de började med att vi gick in och satte oss i den lilla salen och presenterade oss och våra hundar sedan berättade Britt lite om hur agilityn startade och så. Sedan fick vi fika som de bjöd på när vi fikat klart gick vi ut och då gick jag och Amanda en liten runda med hundarna inna vi började. Vi blev indelade i tre olika grupper och då fick jag vara med en som heter Åsa och har en softis. Vi började på station slalom där hundarna skulle hitta ingången men efter ett tag tyckte Gnista att det blev lång tråkigt så då fick åsa göra de med sin vovve Eros. När vi gjort de två gånger var så gick vi vidare till station tunnel där de skulle springa genom tre tunnlar och de tyckte nog Gnista var roligast fast de enda negativa var att de låg godis på banan vilket inte var så bra för Gnista var bara intresserad av de godiset och inte mitt. När vi gjort tunnlarna några gånger gick vi vidare till station hinder där de oxå ska lära sig att hitta hinderna själv innan man börjar med att säga fram. Vid hinderna gick de väl sådär för Gnista tyckte att det inte var någon fart och då blev de tråkigt. Så hon sprang bort från hinderna men efter Åsa gjort en gång med Eros så gjorde jag med Gnista och då gick de bra =D Klockan tickade iväg och Pernilla kom och hämtade mig och Amanda och vi åkte hemåt mot Gånarp. Men jag skulle hämta min moped ute hos min tredje kusin som lånat den. Åkte med Amanda och dom till min kusin där jag blev avsläppt. Hos mina kusiner fick vi tanka mopeden och sedan bar det av hemåt igen =) Väl hemma hände de inte så mycket. Nä nu måste jag gå mormor och morfar är ju här.

Puss Olivia

Torsdag men imorgon är det fredag =D Wiiee!

Idag har de inte hänt så mycket. Först ekologi sedan idrott ute där vi först sprang ett varv på slingan och sedan spela vi två olika spel, freesbee och handboll. Sedan på eftermiddagen hade vi Nisse igen, ska ju ha hann nu i två veckor. När skolan var slut gick jag hem och inte gjorde så mycket men efter middageb träna jag lite med Gnista, busa med henne och gick en runda med henne så nu ligger hon på golvet väldigt trött, haha. Imorgon bär det av hemåt =D Wiiee!


Puss Olivia

Ps: Saknar dig! Ds

Lite bilder från Moonruns =D





Bild 1: Jag på ingång med Sitka, Magda, Comander och Disco.
Bild 2: Ska sätta ner snöankrarna.
Bild 3: Trampa på, haha.
Bild 4: Matrix äter.
Bild 5: Amundsenrace mål i Röros.
Bild 6: Hundarna får mat i mål.

Puss Olivia

Fredag imorgon =D

Denna veckan började vi med Nisse och det är inte världens roligaste lektion men det är ju intressant :P Ja, igår (onsdag) var vi nere i smådjursstallet där vi blev uppdelade så jag, Jenni och Jessica fick tömma ciklid akvariet vilket var väldigt slappt för medans Jenni och Jessica tömde stenen på botten och lava stenen satt jag och höll i en slang som tömde ut vattnet ur akvaritet ;) Sedan var det dax för engelska B som var väldigt mycket flum men det är ju de som gör de roliga, haha. Mycket fnitter och skämt blev de =D När vi väl slutat gick jag hem och hämtade Gnista och mötte Cassi, Ica och Jane utanför för det var dax för mat och de bjöds på grillad korv, vilket funkar :) Jaja jag satt själv med Gnista till klockan tio tror jag det var då Amelie och Julia kom hem igen för de hade varit och ridit hos Amelie. Vi satte igång filmen Hitch som jag köpte men jag såg inte hela för somnade ju såklart, haha. Inget ivanligt precis xD

Bild 1: Slangen som tar ut vattnet ur akvaritet.
Bild 2: Jenni rengör =D
Bild 3: Smutsigt akvarie.
Bild 4: Ett annat akvarie.

Påsklovet slut :(

Idag blev de oboy och rostad macka, mums. Sedan tvätta jag lite och då kom Julia och linnea så vi hoppade lite studsmatta. Jag skulle åkt ner till Svalle idag men vi fick inte för knäppa Pia så får åka ner imorgon istället! Ska ju inte klaga får sova hemma iaf =D Ikväll grillade vi revben, mycket gott och sedan grilla jag och Linnea marsmallows eller Linnea grilla de och jag grillade påskskum men frukt smak :P

Nu ska jag sova, have a nice night =)

Olivia

Hahaha som man kan drömma!

Haha fick sms av amanda där de stog att hon visste nog om mig och prinsen men jag fattade ingenting. Men gick in på msn så berättade Ebba att hon drömt att vi satt på tåget till Köpenhamn och jag var tillsammans med Carl-Filip, haha. För när vi satt på tåget rörde han mina händer för att han skulle väcka mig, hahahahaha.

Lite skoj, eller hur Ida?

Puss Olivia

Miss You!



SAKNAR DIG!!!!

Pussar Olivia <33

Ute hela dagen!

Idag så har man varit ute hela dagen och räfsat pinnar, klippt gräs och myst med Gnista :) Vaknade kvart över åtta men gick upp halv nio och sedan var det ut och börja räfsa pinnar. Gnista följde med ut så hon har varit ute hela dagen, mycket skönt. Så nu ligger hon och sover och är vääldigt trött =D Ja idag har man fått jobba iallafall så inget slappande, haha. Måste bara säga att jag färgade håret igår. Tack Therese för hjälpen :)

Gnista njuter av att våren äntligen har kommit =D





Puss Olivia

ps: Kommentera gärna =D Era mejl adresser syns inte bara jag som ser dom :P Ds

Nice väder =D

Idag vaknade man halv åtta och gick upp för Amanda hade messat mig och frågat ifall jag ville följa med och spåra med Gnista och klart jag ville de :) Så vid tio över åtta kom Amanda och hennes pappa och hämtade mig och Gnista så bar det av ut till Sibirien. Ute i Sibirien träffade vi alla andra hundmänniskor, massa olika hundar. När alla spårat klart fick jag följa med en som skulle spåra med sin boxer för att kolla hur de gick och hon var skit duktig, tog spåret direkt =D Innan vi åkte hem så tog vi en runda inom vår skog för Britt ville kolla hur den såg ut. För de ska spåra där antagligen :P Väl hemma så fick man räfsa gården vilket inte var de lättaste för pappa hade harvat den innan, haha. Ikväll så blev de grillat, mycket gott. Nu sitter man och chattar och kolla tv.

 Haha  inte vår klippare xD

Have a nice night Olivia

Påsklovet börjar bra =D

Ikväll (måndag) åkte vi till Amanda och Ebba för att sova över och de bjöd på pizza, mycket gott =D Sedan gick vi ut en runda med våra hundar ner till stranden där Gnista fick fnatt så jag släppte henne och hon blev helt galen men det var mys. Vi var ute i ungefär en och en halv timme, mkt skönt. Sedan senare käka vi godis och popcorn och kollade på
Hsm 3. Men vi somnade inte förrän halv tre, tre, haha.

Bilder från kvällen <3 Kram & God natt Olivia & Gnista


Hoppa Hoppa studsmatta =D



Nu är våren äntligen här =D

Kram Olivia & Gnista

Ps: Ska nog skaffa en hundblogg där jag ska skriva om min träning med Gnista för ska börja på agility nu ju =D Ds


Hemma igen!

Jaha idag var det sista dagen. Vi började med att packa ihopa alla våra saker och sedan gav vi hundarna mat men då frågade Richard ifall jag ville köra skoter och de tackar man ju inte nej till precis. Så medans Veronica fortsatte med maten hoppade jag på skotern och vi körde iväg. Det var skoj men när vi hamnade i den djupa snön fick Richard ta över, haha. Men är vi kom ut på skoterleden så gasa ja i full gas och fatta skoj det är =D Men när  jag kört klart var det Veronicas tur men först ville hon inte men eftersom hon umgås med mig får man inte tveka när de gäller att köra, haha. Så hon hoppade upp och de körde iväg. Medans dom körde tog jag kort på hundarna och kelade med dom, kommer sakna alla underbara hundar. Klockan tickade iväg och vi satte oss i bilen påväg mot Östersund men innan vi körde till stationen åkte vi in till Mc och åt mat, mums. Då frågade jag Richard ifall han kommer sakna oss och han svarade

- nä de kommer bli skönt att ni åker hem. Men de trodde jag inte på och såklart skojade han bara, haha =D Han kommer sakna oss och nu kommer han få jobba själv med hundarna, slut på slappandet, haha.

Men Tack för en härlig praktik plats och vi kommer att komma upp till er var så säkra! Men jag blev lite rörd när till och med Felix sa att han kommer sakna oss och jag fick en kram av han utan att jag var beredd på de, förvånad blev man allt. När vi var på stationen kändes de sorgligt att lämna dom men jaja så är det ju. Men det har varit en mycket lärorik men samtidigt rolig plats att vara på <3

Kramar Olivia


Ja nu närmar de sig!

Ja, snart så sitter man på tåget hem till Ängelholm eller först Lund :P Ska bli skönt att komma hem till sin egna säng och till sin hund. Men ska kanske upp här nästa vinter och vara funtionär men som sagt vi får se =) Ja idag har vi räknat handlervästar och alla funtionärsvästar. Sedan packade vi lite men blir väl att man kommer packa om imorgon, haha. När de väl var klart åkte vi ner till deras grannar Helen och Tommy där vi skulle hämta kött till hundarna och när de var klart körde vi tillbaka och då såga Richard upp kött till hundarna och sedan gav vi de till hundarna. När de var klart gick vi och hämtade våra datorer och surfade lite. Idag så rullade Richard och Veronica in en ny hösilage ball till hästarna medans jag öppnade dörrarna till dom, mer behövde jag typ inte göra. Men sedan gav vi hundarna mat som är upp blandat med vatten för på vintern har de inga vatten skålar i burarna för då kan vattnet frysa, när de väl var klart så gick vi in och bytade kläder och gick in i huset då jag spelade lite tv spel med Felix men förlorade hela tiden för jag var ju bara nybörjare, haha. Ikväll skulle vi grillat men eftersom de blåste för mycket ute blev de inget men de blev grillat i ugn ustället och det var också gott.

Nä ni sitter vi och kollar på Tranformers så får lägga undan mig data och kolla film istället.

Have a nice night Olivia =)



Bild 1: Richard skoter.


Onsdag --->> Slapp dag =) 1 April!

Idag har de inte hänt så mycket är ju rätt mör i kroppen efter helgen :P Men ikväll så var vi ute i snön och lekte med hundarna och då skulle jag och Veronica tävla om vem som kunde springa ut i den djupa snön och tillbaka men hon vill inte så jag och Richard tävla om vem som kunde springa snabbast men han vann men efter så hade vi lite snöbollskrig, haha.


Bild 1: Kämpar mot stolpen, haha
Bild 2: Tillbaka. Haha ser ut som vi håller hand x)
Bild 3: Richard kämpar i snön.
Bild 4: Jag trött efter allt springande i snön =D
Bild 5: Lite snöbolls krig, haha.

Nu jag sova ha de nice

Olivia

RSS 2.0