Sportlovet!

Jaha så var snart sporlovet också slut, usch vill inte börja skolan igen :( Ida kom ju hem för en vecka sedan vilket var skoj =D Så hela lovet har vi typ umgåtts alla systrar och spelat Gh och har även hunnit att umgåtts med Amanda <3 Sen har de hänt en annan rolig sak angående Gnista =) Hade fått ett mejl av Mia (sheltiebeautys) då hon frågade ifall hon fick låna Gnista och para henne med Blue nu pågrund av lite strul med hans fodervärdshem. Eftersom ingen av hennes tikar löper så kom och tänka på Gnista =D Så nu blir det fullt ös framåt! Idag (fredag) var vi och tog blod prov på Gnista för att se när hon är parningsvillig men nivån på progesteronet var lågt så ska ta om de på henne nästa fredag igen :) Imorgon ska båda hundarna ögonlysas och hoppas att det går bra! Meddelar när parningen är gjord och hur det sedab går =) Tycker detta ska bli väldigt roligt ochg spännande och se deras kombination för både Gnista och Blue har väldigt härligt temperament båda två =)

Ett collage på hundarna =D



Vidare mot nya äventyr =)

Pussar Olivia & Gnista!

Skola, körkort!

Ja, just nu känns det som mitt lov kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg :( Har ju både projekt arbetet, religion, svenska, engelska som måste göras, usch säger jag bara! Idag måndag har det varit självstudier hemma så blir till att plugga ikväll och sen idag har jag även varit på körskolan vilket gick skit bra idag =D Så snart är de dax för bokning av uppkörning och uppskrivning, wiiee de närmar sig! Sen hämtade vi Bea på skolan så åkte jag med henne hem för att få håret slingat och klippt, då Linnea följde med för att få sina toppar klippta. Fick träffa den lilla söta hunden Gina (tysk jakt terrier) på 3 månader, såå söta hon är! Har ju bestämt mig för att para Gnista till sommaren/hösten så det ska bli skoj! Drömde inatt att hon fick en hel drös med valpar men att 2 inte klarade sig. Lite läskigt att dröma att hon fick flera än vad en sheltie i vanliga fall kan få, haha. Nä, nu får jag fortsätta på mitt arbete så jag slipper plugga för mycket på lovet då jag ska umgås med Ida!



Puss o kram Olivia och Gnista

Collage!



Gjorde ett collage på Gnistas kompisar =D Snart hämtar Sanna mig och Gnista så ska vi ut och gå =D

Kram Olivia & Gnista


Fullt upp hela dagen =)

Vaknade vid halv nio så kom mamma in och fråga om jag ville äta frukost med och vi satt där ett tag och pratade och lite så. Sedan skulle mamma och Linnea kolla klart på Harry Potter så jag satte mig oxå i soffan och gick in på datan lite. Vid kvart i tio klädde jag på mig och gick ut med Gnista i trädgården för att invänta Therese som skulle komma vid elva för att vi skulle gå i skogen =D Så när hon väl kom gick vi mot skogen! Precis innnan skogen så var Nina och barnen och hennes man ute och skulle bygga världens största snögrotta :O Haha. När man pratat lite med dom gick vi vidare och såå jobbigt det är att gå i hög snö hela tiden, haha. Väl hemma efter 1 timme så körde Therese hem och jag duschade av mig och sedan åt vi mat och vid tjugo över ett åkte jag och mamma till www.sheltiebeautys.se och hälsade på alla valpar och de stora hundarna och såklart Mia =D Sååå otroligt söta valpar kan vara, ville bara ta med dem hem! Vi satt och pratade om vad man ska tänka på när tiken blivit parad och hur valpning går till och lite så, mycket intressant! Sedan kom där valpköpare som ville kolla på valparna och som är intresserade av att köpa valp. Vid fyra ungefär åkte vi hem och väl hemma så klädde jag på mig varma kläder och gick ut för vi skulle åka pulka bakom traktorn så kom Simon och Tobias oxå med =) Vi var och åkte i 1 och en halv timme ungefär och nu sitter jag här och bloggar och ikväll blir det att bara vara hemma och imorgon ska jag ha körlektion så blir ingen skola för mig imorgon, wiiee :)

Lite bilder från Sheltiebeautys =)



Bild 1: Cookie Kullen
Bild 2: Filippa
Bild 3: Harry Potter kullen
Bild 4: Hermoine från Harry Potter Kullen
Bild 5: Jag och Hemoine
Bild 6: Molly
Bild 7: Starwars kullen - Yoda
Bild 8: Stawars kullen - Luke
Bild 9: Luke på språng

Tycker Filippa och Gnista är lite lika ;)

Detta har varit en rolig söndag! Längesen sist!

Puss & Kram skumbanan Olivia och Gnista


Snööö!

Ikväll vid åtta var jag, Jane, Ica och Julia ute med hundarna och gick en lång runda och busade i snön =D Vi var ute i en och en halv timme, såå skönt!! Själv blev jag nermullad i snön av dom andra men som tur är har man en sån bra hund som räddar en och gräver fram mig, haha <3  Här kommer lite bilder från rundad =D



Nu ska jag sova!

Puss o Godnatt Olivia och Gnista =D <3

Snöööö!!

Det snöar igen......flera meter snö ute redan. Var ute med Ica, Leo, Jane, Tarzan och Gnista igår kväll och stackars lilla Tarzan försvann i snön, haha. Gnista hade stora snöbollar i pälsen så blev att duscha av henne igår, gulligt^^. Just nu sitter jag i skolan och vi är 3 stycken av 17  som är i skolan men det är ju pågrund av att tågen och bussarna inte går. Idag ska jag ut och fotta lite på hundarna och all snö, wiiee.

Puss Olivia


RSS 2.0