Helgen!

Jaha så har denna helgen med gått. I lördes åkte vi upp till Växsjö för att flytta Ida till en annan lägenhet oxå åt vi på en restaurang som inte var någon höjdare, jag ville ha en hambugertallrik men det hade dem ju såklart inte på en lördag så jag fick ta dagens som var laxlasang och det var ingen jätte höjdare :( Det blev jag som körde hem hela vägen och vi var väl hemma vid halv fem cirka! Det var Jocke som fick stå för att ta ut hundarna men även farfar gjorde det, Tack! På kvällen åkte vi ut till mormor och morfar för att mamma skulle visa kort oxå åt vi och fikade där, körde hem vid elva cirka om jag inte minns helt fel^^. Söndag morgon/förmiddag steg jag upp vid elva eftersom vi hade ställt om klockan så det var lite halv segt, haha. Då satte jag igång och stor städade hela mitt rum, skönt! Så nu är där vår fräscht med nytvättad matta och nya ljus i ljushållarna, mys! På eftermiddagen kom min moster med sin hund oxå klippte jag både klorna och pälsen =) Sedan tog vi en promenad innan jag körde Linnea in till stationen! När jag var hemma igen tog jag det lugnt och packde ihop liyr av mina saker til praktiken =) Nu ska jag fortsätta kolla på Djursjukhuset!

Pusshej

Grattis Blue!

Igår fyllde Blue 2 år =) <3

Blue 8 veckor!


Blue 1,5 år!


Puss på dig önskar Olivia och Gnista <3


Längesedan!

Oj det var visst ett tagsedan som jag bloggade men har inte riktigt vetat vad jag ska skriva. Veckorna rullar på tycker jag, snart helg igen :) Imorgon åker Timon hem igen vilket både är skönt och tråkigt för nu har man ju vant sig att ha tre hundar. Jag har planerat att öppna mitt hunddagis till våren 2012 som jag kommer att ha här hemma på gården då jag kommer att erbjuda långa och härliga promenader i skogen och på stranden och även erbjuda om man vill ha sin hund vaccinerad och en hälsokontroll 1 eller 2 ggr om året =) Detta är min dröm som jag vill gå i uppfyllelse!! Men det är så att jag behöver någon som sätter lite press och fart på mig så jag får det gjort! Men min början är att jag ska gå en Hunddagisutbildning i början av Maj och även en Starta eget företag kurs. I sommar så ska jag minsann försöka få igång renoveringen som är stor men som jag tror kommer bli såå bra. Så skoj att få inreda det hur man vill och det ska bli såå mysigt och bra! Nu är det snart Greys Anatomy dags att ta ut hundarna!

Pusshaj Olivia och gänget <3

Härlig dag!

Idag har jag varit ute med hundar hela dagen, såå skönt! Tog in hundarna bilen vid kvart över ett och körde upp till Faxeröd för att ut och gå med Therese Hansson och hennes pudlar och vi gick vid Djurholmarna. Härligt att gå med så många hundar eftersom vi hade tre var, lite lagom med 6 stycken, haha. Men det är skoj att se hur de fungerar i flock med andra hundar som de inte träffat innan men allt gick bra, inget bråk men lite tjavs eftersom de skulle bestämma rangordning. När vi kom tillbaka till bilen så åkte vi hem till dem oxå kollde jag i deras lilla stuga innan vi körde vidare hem till min faster och kusiner som var ute oc h fikade =) Vid halv kvart i fyra så tog vi en promenad på en halvtimme. Min kusin som är 6 år fick gå med Gnista och det är så skoj att för han är så duktig med hundar så tror han kommer bli en bra hundägare när han blir äldre ;) Har tyvärr inga kort eftersom jag inte har någon bra kamera förutom mobilen.

Imorgon är det praktik och på onsdag börjar Greys Anatomy vilket betyder att jag ska till min favorit kompis, Wiiee =)

Puss o kram Olivia och gänget <3

Hundvakt!

Just nu här hemma så har jag tre hundar, är nämligen hundvakt till lilla Timon från Kennel Sheltiebeautys och han är så duktig, följer efter mig hela tiden och kommer när jag kallar. Idag så var vi ute och gick på stora ängar där pappa och farfar var och höll på att röja undan lite ris och då fick han miljöträning med massa såna ljud som han inte är van vid, vilket är bra för honom :) Det är så skoj att se hur han följer efter dem andra, speciellt Blue eftersom Timon ser honom som en storebror, gulligt! Gnista bara finns där som en lek kamrat men som man ändå ska ha respekt för :P Jag hoppas att jag kan få igång mitt Hunddagis eftersom hundar är mitt stora intresse och jag har fått så mycket beröm för att Gnista är så duktig, stolt över henne! =) Så varför inte göra något man är bra på och trivs med <3 Nu ska jag i duschen, ha en bra fortsättning på lördagen!

Kram Olivia och gänget!


GRATTIS!

Idag säger vi GRATTIS till min älskade Gnista som blir 3 år! Tänk för tre års sedan hämtade jag hem min egna första hund och jag kommer ihåg den dagen som om det vore igår och det är inget jag ångrar för hon är mitt allt <3 Du är de bästa som hänt mig<3


Första bilden jag tog på henne <3 9 veckor gammal!


Gnista 2 år!

Puss från Olivia och gänget!

Nu händer det saker!

I söndags var jag och hundarna hos Sanna så gick vi en runda och sedan kollade vi lite efter Hunddagisutbildning och vi hittade en i Sthlm som verkade skit bra så vi mejlade henne och fick svar på kvällen och den verkade bra! Tänk vad en hemsida kan göra mycket! Så det blir nog att vi går den i början av Maj. Blir nog att man läser den på distans och då kan vi bestämma lite själva hur vi vill lägga upp utbildningen och så =) Jag har även varit duktig och beställt mina visitkort så nu längtar jag tills dem kommer så man kan se hur dem blev. Jag får ju inte glömma att det varit ett underbart väder ute hela helgen, man har ju haft riktiga vårkänslor så kanske är våren på G, vem vet :P Nu ska jag även vara hundvakt till underbara Timon från Sheltiebeautys kennel och han är så duktig för han söker kontakt när man är ute och går. Men tyvärr så får han nog inte stanna här :(

Puss o kram Olivia och gänget!

Söndag!

Så härligt väder det varit hela helgen, man blir så glad i kroppen för vårkänslorna har verkligen kommit fram =D Igår (lördag) så kom min nästkusin så gick vi en runda med hunarna och var ute i cirka en timme och sedan på kvällen fixade jag till mig och åkte sedan hem till Therese som fyllt helt 20 år!!! Så Grattis till henne =D Själv har man typ ett helt år eller ja 9 månader tills man är 20. Det var mycket skoj att träffa henne och hennes syster igen blir ju inte allt för ofta längre, tyvärr :( Jag var hemma vid cirka ett men somnade inte förrän vid halv två. Idag (söndag) vaknade jag vid nio då jag gick ut i soffan för mamma och pappa satt och kollade på Vasaloppet så jag åt lite frukost vid tv men sedan blv jag så trätt igen att jag somnade i soffan ett tag, haha. Men jag missade inte målgången så jag säger Grattis till Brink som gick i mål 11.51 :) Jag klädde på mig och sedan körde jag och hundarna till Sanna och Selma för att sedan köra vidare till Sibirien för att gå en lång runda i skogen. Det märks att våren är påväg för nästan hela parkeringen var full av bilar och när vi gick i skogen mötte man folk nästan hela tiden och jag är såå stolt över Gnista för hon bryr sig verkligen inte om andra hundar eller människor vilket jag tycker är rätt skönt för då behöver man inte vara rädd att hon ska springa iväg till andra när man har henne lös :) Haha och Blue han är ju en sort för sig xD Nä men han var faktiskt också jätte duktig, skällde inte på dem andra hundarna som han ville hälsa på så det börjar blir lite förbättring iaf =) Vi var ute en timme och sedan körde vi hem till Sanna och då fick hundarna vara ute och leka medans vi kollade lite Hunddagistbildningar eftersom man måste gå det för att kunna öppna eget Hunddagis och vi hittade en utbildning i Sthlm så vi mejlade och frågade lite, så nu väntar vi bara på svar! Imorgon är det dax för praktik igen, skoj!

Lite om min helg, hur har eran helg varit? :)

Puss Olivia och gänget


Kändis :p

Jaha då har man både varit med i tidningen NST och varit med på tv4, haha. Varför behöva gå en lång utbildning för att hamna i tv xD Tisdagen började med att jag blev hämtad vid åtta oxå åkt vi in till Helsingborgs djursjukhus för att spendera vår dag där för att ta imot patienter. Sedan vid tio kom en journalist från tv :)

Här är en länk ni kan trycka på för att se:

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_helsingborg?title=efterfragan_av_tandlakare_for_hastar_okar_i_skane&videoid=1281601

Puss Olivia och hundarna


RSS 2.0