Trött!

Jaha idag hamnade man på päremaskinen hela dagen, vi blev klara vid cirka halv sex och då satte jag mig i bilen och körde hem :) Väl hemma möttes man av det bästa man kan göra, två glada hundar =D Det blev duschen för mig och nu sitter jag här och ska snart ta mig nåt att äta, blir nog lax och pasta! Efter de blir det en promenad med hundarna eftersom de inte fått någon promenad idag!


Potatis plockning och Svalöv!

Idag så har jag både jobbat och hunnit med att träffa Jenni och lilla söta Saga =) Jag slutade plocka vid halv elva och sedan körde jag hem och duschade och fixade mig innan jag och Gnista körde ner till Svalöv för att träffa Jenni och Saga. Jag tog bara med Gnista eftersom hon är lugn och finner sig i det mesta vilket var bra för Saga. Vi satt på golvet och pratade medans Gnista och Saga skulle lära känna varandra och först visste de inte riktigt hur de skulle vara mot varandra men efter ett tag så började de busa med varandra. Saga tyckte Gnista päls och svans var väldigt rolig eftersom man kunde bita i de, haha. Efter vi ätit lite så gick vi ut en runda med hundarna och då såg vi treorna från skolan som skulle åka på bal och då tänkte jag tillbaka när vi skulle på bal, sååå skoj det var =) Helt galet att det snart gått ett års sedan jag tog studenten :O

Efter att vi varit ute ett tag så tog gick vi in igen och åt lite goda muffins som Jennis mamma bakat och de var helt klart godkända! Klockan blev cirka fyra då jag och Gnista körde hemåt igen! Väl hemma så väntade en glad Blue på oss :) Gick in på datan lite och sedan gick jag en runda med hundarna och nu sitter man här och ska snart äta middag.

En liten bild på söta Saga =)



Puss o kram Olivia och gänget!

Tisdag!

Idag blir det plugga hunddagis hela dagen och även åka och lämna ut mitt cv :) Ikväll så tänkte jag åka en runda till mina kusiner som fyller 7 =) Grattis till dem!! Blev inte långt inlägg men kommer lite bilder på förra inlägget istället, haha.

Puss o kram Olivia & gänget

Helg och lite till!

Ja nu har även jag vågat göra det som mina systrar och Amanda tjatat på mig om, nämligen tagit hål i öronen, haha. Var på Väla med mamma förra torsdagen och handlade lite presenter till studenter och mitt kusinbarn som skulle döpas :) Eftersom mamma var med så var det hon som betalde, hehe. Något mer som är lite skoj är att på söndagen (15/5) så väcktes jag av att min kusin ringde och frågade ifall jag kunde tänka mig att vara fadder till lilla Felix och visst kunde jag vara det =)

 

Fullt upp hela helgen eftersom det både varit födelsekalas för mina tvilling kusiner och även barndop =) I lördes så var vi hos mina tvillingkusiner på kalas eftersom de fyller 7 år imorgon! Det blev massa god mat och två olika tårtor som farmor bakat, vi körde hem vid cirka halv elva tror jag klockan var och när vi kom hem så kollade jag och linnea vad vi skulle ha på oss, på dopet. För mig blev det studentklänningen och en bolero.

Söndag!

Klockan ringde halv åtta men gick inte upp förrän vid åtta för att gå i duschen och sedan göra mig klar till dopet. Vi åkte hemifrån vid tjugo över tio. Framme vid kyrkan gick vi in och satte oss och väntade på min kusin med familj :p Det varade en och en halv timme i kyrkan vilket var väligt långt tyckte jag, haha. Men jaja jag blev fadder till Felix iaf =) Efter kyrkan åkte vi hem till min kusin och åt lax med ny potatis, mums! Även där blev det tårta. Efter att Linnea haft Felix så tog jag honom och jag fick honom även till att sova, hehe. Lite stolt där, bra början som fadder, haha. Kommer lite bilder från dopet när jag fått bilderna av Linnea.

Måndag!

Jaha då har man stått på potatis maskinen för första gången i år, inget skoj men pengar in!!! Nu ska jag sova, ska träffa Sanna imorgon och planera hur vi ska plugga hunddagisutbildningen =D

God natt :) Olivia och gänget!







Fullt upp!

Idag så gick jag upp vid kvart över nio för att sedan köra och vara frisör till alla hundarna hos kenneln jag brukar vara hos :) Vi började med det värsta päls monstret som tog ungefär en och en halv timme att göra klar xD Seda flöt det på rätt bra och vi var klara med alla 6 vid halv tre, perfekt eftersom jag skulle vara hos min näst kusin och klippa och färga håret vid tre.



När jag kom hem så var det att hämta hundarna och sedan upp till min kusin för att bli fixad =D

Puss o kram skumbanan


Ceasar Millan!

I lördes blev jag skjutsad in till Sanna och sedan  körde vi ner mot Malmö för att träffa några kompisar från gymnasiet. Vi åkte först hem till en tjej som gick i Sannas klass där vi åt pannkakor och massa fruktsallad, mums! Vid cirka fyra satte vi oss i bilen och körde till Malmö arena där vi skulle kolla på Ceasar Millan =D Man satt helt spänt på att vänta tills de skulle börja, hihi. När klockan slog sju så släcktes det ner och Ceasar kom in på scenen. Han hade inga hundar med sig själv från USA utan han tog fyra hundar från Sverige som han skulle hjälpa :) Jag tyckte att hela showen var bra och det var helt klart värt pengarna.





Ni som tror att Ceasar slår, sparkar och använder el-halsband som sett de på youtube ska inte tro på det, utan det är någon idiot som har suttit och klippt och klistrat så det ska se ut som Ceasar för att folk ska tycka illa om honom. Vissa tror ju att hundarna reagerar på ordet "schh" pågrund av att han använt el-halsband på hundarna men detta är INTE sant. Det fick jag bevisat i lördes!! Det jag gillade med honom var att om man är lugn och avslappnad och inte skriker åt hundarna så blir faktiskt allt bättre, har testat de på både mina egna och låne hundarna jag har ibland och jag tycker det funkar bra :)

Efter Ceasar så körde vi till Hbg för att där gå ut på The Tivoli och vi träffade två av Sannas kompisar, skoj! Vid cirka två så åkte vi hem eftersom det inte var så jätte skoj där och inte så mycket folk. Men jag hade lite tur eftersom de visade Eurovision songcontest så jag fick se hur det gick för Sverige, haha. När jag var hemma igen så somnade jag vid cirka halv fyra och sedan sov man länge på söndagen, skönt!

Puss o kram skumbanan


Agility =)

Har börjat träna agility med Gnista på söndagar, var på första kursen i söndags och såå kul det är =D Så nu ska träningen förhoppninngsvis komma igång på allvar. Det är så kul att se hur det lyser i hennes ögon innan hon får springa iväg över hinderna, haha. Nu vet jag lite vad jag ska träna till nästa gång för det är mest jag som måste lära mig hur jag ska springa och styra henne =) Men om allt går bra och vi utvecklas så kommer vi nog börja tävla.

Åh måste ju berätta att idag fick jag mitt kurs kompendie idag och det verkar såå skoj så tror jag ska börja med det imorgon och sedan ska jag nog gå en runda med hundarna innan vädret blir för varmt om det blir varmt imorgon vill säga :) Nu ska jag ta in hundarna och sedan lägga mig tror jag!

Blev ett litet inlägg iaf, haha.

God natt, Olivia och gänget <3

RSS 2.0