Fredags kväll!

Jaha då har man fått reda på att Nicklas Wahlgren och Laila Bagge har blivit ett par!! Nicklas ägde ju ut alla på scenen idag för han var sååå bra!!! Han fick tre tior och en åtta. Så ska de låta började även idag och i Puttes lag är de Sibel och Brolle och i Stefans lag är de Markoolio och Sonja Alden! Nu ska jag fortsätta kolla på tv.


Kramar

Olivia

Fredag!

Gnista duktig! Nu är det fredag och det är såååå skönt! Ikväll händer de nog inte så mycket förutom att det är ju Let`s dance på tv ikväll =) Imorgon kväll så kommer amanda hem till mig så ska vi följa med mina föräldrar och hjälpa till att diska, tjäna pengar är ju inte fel ;) Sen blir de hem till oss där Linnea och Ebba väntar så ska vi kolla på High School Musical 3 sen får vi se vad som händer.

Kram Olivia

Onsdag!

Igår så var man i smådjursstallet där jag ocg Fia fick städa en hel sida inne hos fåglarna och jag som har fågelfobi :-S Men sedan kom Ida H och Ida K och fotade lite djur =D Här är en kungspyton. Idag var man nere på smådjursstallet och där skulle vi städa inne hos fåglarna och jag har fått fågelfobi, fråga Fia hon vet, haha. Vi skulle städa en hel sida. Så jag och Fia tog ena sida och Sabina, Veronica och Jenni tog andra sidan. Efter de så var det tillbaka till skolan och ha engelska b inte allt för skoj men men. Efter skolan var det hem till min lilla bebis Gnista. På kvällen kolla vi på först på Knight Rider och sedan Man of honour en mycket bra film =D

Hörs

Olivia

Snart helg!

Snart helg som är mycket efterlängtad eftersom jag ska ungås med Amanda och Ebba som jag hoppas och på söndag blir de att fira Therese för hon fyller 18 bast! Nu blir de puben tjejen!! Idag har de inte hänt så mycket, skola, plugga häst som jag ÄNTLIGEN är klar med och nu kollar jag Man of Honour som är en mycket bra film!!

Hang on friends

Olivia

Tisdag 24/2 -09




Gnista duktig! Idag var det viltvård som gällde och det gick mycket bra. De gick ut på att man först droppa blod på platsen där man skulle börja gå och sedan gick man med hjort klöven efter sig och droppa blod samtidigt. När man gjort de så hämta man sin hund och vissade var spåret började oxå skulle den följa spåret. Gnista var väldigt duktig och tog spåret direkt =) Efter så gick vi hemåt mot fridhem och då blev de kolla klart High School Musical 3 och Gnista sov hela kvällen. Tror jag ska göra de med henne hemma =D.

Hang on

Olivia

Nytt rum!

Här kommer bilder på mitt nya rum =)Min röda vägg =)

Nytt rum!

Här är den gråa väggen, inte den bästa men funkar! Gråa väggen =)

Måndag 23/2 -09

Idag när jag vaknade hemma så var de väldigt segt men mådde ju inte helt bra. Duscha och sedan gick jag ut med gnista, käka frukost och la mig på soffan ett tag och väntade på farfar som skulle skjutsa mig ner till Svalle. När klockan slog tio över åtta kom farfar och vi körde först till Axtorp och handla mat till Gnista. Var nere i Svalle typ tjugo över nio då jag packa upp och sen chillade lite innan skolan. Vi började med Häst där vi hade redovisning och ingen var förberedd, haha och sista lektionen var samhällskunskap där vi gjorde frågor. Annars har de inte hänt så mycket idag, en glad nyhet är att jag slapp gå en lång runda med Gnista för Jane var så snäll och sprang med henne på slingan, Tack Jane! <3 Nä nu ska jag sova är skit trött!

Hang on my friends!

Olivia


Söndag 22/2 -09

Gick upp vid åtta ungefär käka frukost och sedan gick jag ut med Gnista. När jag gick träffa jag Jocke och Hugo som ploa snö med Jockes 4hjuling som är mycket fräckt :P När jag kom hem igen ploa pappa snö på gården för de hade kommit rättså mycket snö ;) På kvällen gick jag och Linnea upp till Jocke och Sofi och spela Buzz men först blev de pizza som jag och Jocke hämta och snacka om folk där var på pizzerian. Vi fick vänta på pizzorna i minst 5 min om inte mer!

Jaja väl hemma hos dom igen käka vi sedan spela vi Buzz.. Jocke kom etta, Linnea på andra plats, Sofi tredje plats och jag på sista plats men någon ska ju göra de oxå =D Sedan spela vi Buzz junior där man var robotar och där kom Sofi etta, Linnea tvåa, jag tredje och Jocke sist, hehe. Är ju bara tvungen att berätta om deras katt Gasten. När vi kom dit så gick Gnista fram mot henne och då slog Gasten med tassarna mot Gnista så hon blev rädd så hela kvällen när Gasten gick mot Gnista blev hon rädd och gick ifrån henne, haha. En cool katt som kan ta övertaget över en hund, hahahaha.  VI gick hem vid elva typ och då blev de till att packa till Svalle som man inte längt allt för mycket till :( Idag blev jag helt klar med rummer förutom att tavlorna, klockan och gardinerna inte kommit upp än.

Sov gott!

Kram Olivia


Lördag!

Har inte varit så duktig på att skriva men idag har jag gjort klart de sista på mitt nya rum, hehe. satt in alla sakerna och gjort iordning. Var även ute med Gnista en lång runda mkt skönt i den härliga snön =)  Ikväll har de inte hänt så mkt bldv Tacos till kvällsmar men vi hade typ inget men de gick ändå, haha. Nu sitter man och kolla mamma mia med mamma och pappa ;), den har man ju inte sett några gånger men en mkt bra film. Nä nu ska ju upp till syrran och höra vad hon ville mig!

Hang on som min stora syster brukar skriva, haha.

Olivia


Hejsan!

Nu har jag oxå startat blogg som alla andra, haha. Idag har de inte hänt så mycket eller jag har målat klart mitt nya rum som har varit Idas ska flytta in där eftersom hon är i Chicago som Aupair till ett par härliga barn =) När jag kolla film så hade jag ju såklart glömt laddar sladden i datan så den stängdes av så fick ju sätta igång Wild Child igen och spol så mcyket de går. Idag har de oxå typ snöat hela dagen men de kunde ju lägga sig så de blev mycket istället för lite! Nu ikväll har jag pratat med Ida på skype väldigt trevligt att höra från henne varje kväll, Hehe hon får aldrig vara ifred haha.

Kram Olivia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0