Vilken helg!

Precis som rubriken lyder har det varit, i fredags var det fredagsmys med mamma, pappa, Jocke och hundarna då vi åt fläskfilé och skivade potatis och vid tio cirka satte jag vi igång filmen Miss Secret Agent, miss congeniality. En mycket bra, rolig och rogivande film! Vid tolv cirka åkte jag och jocke hem och sedan blev det sängen, skönt! På lördagen gick vi upp vid nio eftersom jag skulle vara hemma vid tio då jag och mamma skulle köra in till stan där hon skulle fixa några ärenden och prata med Åsa :) När det var gjort körde vi till blomsterlandet där det inhandlades nya blommor till både mamma och mig!

Väl hemma igen bytade jag om och väntade på att klockan skulle bli tre då jag körde till Svalbogård för att hjälpa till där lite till klockan fem då sista hunden gick hem :) Som jag längtar tills jag har mitt EGNA dagis =D Körde därifrån vid fem då jag kom hem, gick i duchen och sedan körde jag och hundarna upp till Jocke eftersom Emma, Daniel, Sara & Stefan skulle komma och äta pizza och spela spel! Vi spelade Sverige spelet som är ett roligt spel där man ska svara på frågor, både genom att svara med sant eller falskt men även skrika ut rätt svar =) Folket körde hem vid ett och då blev det sängen.

Söndagen tog vi en lååång sovmorgon vilket kan vara härligt ibland fast vi är rätt duktiga på att göra det varje helg, haha. Denna söndagen är den hemskaste jag någon sin varit med om! För middagen började bra men eftermiddagen dessvärre då vi fick reda på en mycket fruktansvärd sak :´( Kompisar till mina föräldrar, deras son hade hoppat framför tåget och inte nog med det så dog även en annan kompis till mina föräldrar i cancer :/ Man kan inte fatta det, ena stunden är man glad och lycklig oxå bara vänder allt sig om.

Vi tänker på deras familj, släkt och vänner <3

Bus i solen!

Idag kom Sanna och Nypon hit =) Vi gick först en lång runda med en liten paus hos farmor och farfar där det blev lite vatten och sedan gick vi hemåt igen och väl hemma var det lite bus i solen, härligt! Tänk när det är 20 grader plus och man kan ligga på gräset och bara njuta av den härliga solen =D Blev lite bilder på hundarna.



Blue, Nypon och Gnista




Mums man kanske hittar något gott här ;)



Massa bus på G



Passa dig matte här kommer jag!



Trött och nöjd Nypon :)

Lite söta bilder på hundarna =)

P & K Olivia & gänget

Bravo!

Efter mycket tänkande fram och tillbaka så har även mina hundar börjat äta Bravos färskfoder som inte innehåller massa spannmål utan rent kött! Dom är mycket glada över det och Blue är mer ivrig över att få mat än vad han var innan :) Eftersom han har dålig andedräkt så var det med en anledning till att jag bytade foder för läste på en sida att lätt stressade hundar inte skulle äta majs för det inne håller mycket socke så därför tänkte jag att ja kan ju testa bravo och se om det blir bättre och om han går upp i vikt :)
Klicka in på sidan, kolla och läs!
http://www.bravodjurfoder.se/

Nu har jag tre hundar som vill ut så får väl ta en runda med dem i detta härliga soliga vädret =)
P & K Olivia och gänget

Nyår!

Har ju glömt bort bloggen lite och såg att jag glömde skriva om nyår =) Det firades hemma hos Jocke då vi var tre par, trevligt! Jag, Emma och Sara hade bestämt att vi skulle dela upp maten så, så blev det. Jag gjorde fläskfilé med potatisgratäng och en god sallad till det, mums! Emma gjorde förrätten som jag glömt vad det heter xD Sara fixade efterätten som blev marängswiss som oxå var mycket gott! När vi ätit satt vi och pratade lite innan vi gick ut och skulle elda Gånarps bocken som var jockes, haha xD


Den lilla bocken innan eldning :P

Sedan gick vi in och spelade julklapps spelet då jag och Jocke vann nästan allt, haha. Vid kvart i tolv cirka gick vi ut för att smälla raketer och även försöka få upp rislampor vilket inte gick så bra men till slut fick Stefan upp tre st =) Sen gick folket hem vid två, halv tre tror jag klockan var :)

Puss o kram Olivia & gänget

Projekt Hunddagis!

Här kommer lite bilder på mitt blivande hunddagis =D





Känns härligt att bygget av hunddagiset har satt igång =) Just nu längtar jag bara tills jag är igång och har något att göra om dagarna, börjar trött på att bara gå hemma och inte göra något :(




2011-2012

Nytt år och nya utmaningar!

Gott Nytt År!!!!


RSS 2.0