Helg och snö =D

Just nu sitter jag uppe på linneas rum och håller henne sällskap när hon städar :) Orkade inte starta min egna, haha. Ikväll blir det Svalöv så kan man sova länge imorgon, skönt! I eftermiddag ska vi åka pulka bakom traktorn och fatta så kul nu när det är så mycket snö =) Tänk att det har varit minus 16 grader inatt, helt sjukt att det är så kallt och mycket snö här nere i skåne och de kommer säkert ligga kvar hela februari ut så Ida kommer få vara med om en svensk vinter med, haha xD Igår var vi hemma och Daniel och Petra och firade Anton och Kevin och det är alltid lika trevligt att träffa släkten. När vi kom hem gissa vad Linnea hittade som Gnista tuggat i sig om inte tandkräm som någon hade slängt där vi slänger tidningspapper, gissa om jag blev sur! Precis när jag lagt mig så gick hon runder och var orolig och gick mot  min dörr hela tiden så jag fick gå ut med henne och då hade hon blivit jätte lös i magen så fick duscha henne och då var klockan tio 2 på natten :O Så jag somnade inte förrän halv tre.


Jag och Gnista tidigare i vintras =D

Puss o kram Olivia


Lite av varje!

Igår var jag inte i skolan pågrund av att jag var i Halmstad och gjorde halkan =) Vi var 3 tjejer och en kille som åkte upp plus läraren förstås xD Väl uppe på halkbanan fick vi gå in i den stora salen där vi fick lite information som vara i en halvtimme eller nåt och när den var slut fick de andra 2 grupperna gå ut och vi skulle gå in i den lilla salen för att kolla på en film om hur man sitter bäst säkert i bilen. Filmen varade i cirka 20 min och efter filmen fick vi lite fika innan det var dax för oss att gå ut i upplevelsehallen där de fanns lite olika saker vi kollade på. Så jag slapp sitta upp och ner i en bil xD När det väl var vår tur att köra på halkbanan så satte vi oss i olika bilar och första momentet var att vi skulle köra i 40 och hålla de igenom en kurva och detta gjorde vi i 4 olika gånger tror jag och sedan var det dax att gå över till nästa moment då vu skulle först köra rakt fram och bara bromsa och sedan skulle vi köra rakt fram och veja framför koner och sen stanna vid stopp. Hela halkan gick bra, skönt att det är över ni iaf :) När halkan var klar fick vi gå in igen och sätta oss i stora salen för avslutning på hela dagen. Men hemresan gick bra fast sakta pågrund av vädret :/ Fick ligga 50-60 på motorvägen och ändå var där dumma lastbilar som körde om en! Innan vi hade kört så hade dom hört på radion om att det var stopp på hallandsåsen för att lastbilarna inte kom upp för backen så de bildades ju en hilma kö så vi valde att ta gamla vägen hem där det inte fanns någon bil alls, haha. Hemresan tog väl en timme och sedan blev jag hämtad av pappa som körde med traktorn xD Sedan på kvällen hände det inte så mycket förutom att det var Robinson Karibien på tv=D Somnade vid elva för att sedan gå upp kvart i sex på morgonen :(



Torsdag

Vaknade halv sex fast snoozade till kvart i sex för att sedan gå till datan för att kolla ifall de gick några tåg till Svalöv och de gjorde det inte så trodde jag kunde gå stanna hemma, men icke :( Så pappa skjutsade ner mig till Svalöv vid 7. Annars har jag bara varit i skolan idag och sedan i eftermiddag har alla hundarna lekt (Gnista, Leo och Tarzan), så skoj dom har tillsammans hur ska dem överleva när vi inte bor kvar här nere :( Då finns de en anledning att vi måste ses iaf =D Nu får jag gå tillbaka till pluggandet så jag slipper sitta uppe halva natten. Kollade vad som ska gå på tv ikväll och fick syn på att Robinson ska gå ikväll igen, wiiee :)



Puss o kram Olivia och Gnista

Skola, körskola och snartlov =)

Ja snart drar de ihop sig till Ida kommer hem bara 25 dagar kvar, wiiee =D På körskolan går framåt ska göra halkan på onsdag och sedan samma dag när Ida kommer ska jag gå på riskettan så nu ser jag ljuset i tunneln. Men har 4 dataprov kvar innan jag kan göra uppskrivningen. I skolan har vi väldigt mycket just nu, känns inte så bra :/ Men får väl se till att plugga mycket nu i veckan så jag har allt undan innan sportlovet så man kan gå på lov utan att behöva tänka på skolan! Nu blir de IUP och sen Svenska men ska sitta kvar i skolan och plugga med Ida H.



Saknar dig <33

Puss o kram Olivia ocj Gnista

Mamma 40 år!

Igår var jag ledig från skolan för att mamma fyllade 40 år :) Vid 7 väckte pappa mig då jag fick gå och göra iordning lite frukost på sängen till henne. Det blev varm chocklad, tunnbrödsrulle. För att det skulle vara extra mysigt satte jag ett ljus och en flagga till henne med på brickan. Sedan gick vi upp och sjöng för henne och gav henne sina presenter. Hon fick ett halsband och örhänge av oss. Vid nio kom Åsa och hämtade henne och när mamma åkt städa ja undan lite sen la jag mig på soffan för att vila ett tag. När jag vilat klart packade jag mina saker som skulle med ner till Svalöv. Vid halv 3 kom Annika då hon hade tagit semlor med sig som hon hade bakat och efter bara några minuter kom även Tinna. Vid fyra ungefär kom mamma och Åsa hem igen då Annika och Tinna hade gömt sig för att mamma inte skulle veta något och hon blev såå glad när de kom ut genom dörren från tv-rummet =D Sedan när dom varit och fikat och så fixade vi till oss och körde sedan till Pepelinos i Ängelholm. Där jag åt fläskfilé i grillspett med pommes, mums! Sedan bar det ner mot Svalöv.

Puss o kram Olivia

Hockey :P

I lördes var så fick Therese med mig på Hockey med Louise, Kia och Lina då Rögle mötte Modo och ja vad jag tyckte om det var väl sådär. Det roligaste var att höra hur galen hejar klacken var xD Men annars var det bra för Rögle vann ju precis när det bara var 3 minuter kvar =D Efter hockeyn blev jag heskjutsad och sedan in till gannen där familjen och farmor och farfar var. När jag kom fick jag en pepparkaka och sedan var det dax för mat och det var såå gott :) Först till förrät var det någon macka med röra och ägg på. Sedan huvudrätten var det kyckling i sås och potatis och sallad så klart och efterätt var det typ glass med punch smak och den var med ät bar xD Efter all mat var man väldigt mätt men så vid tolv typ fick vi mandelkakor med grädde och jordgubbs sylt, mums =) När klockan var halv 2 så gick vi hem och sedan var det sängen för min och gnistas del, gott.

Lite bilder från hockeyn:



Puss o kram Olivia

Gymnastikuppvisning 2010!

Idag vakna jag vid nio och sedan var det dax att käka frukost men mamma :) Vid tio gick jag och pappa ut en runda med Gnista och såå jobbigt det är att gå nu när det är så mycket snö men skoj är de så man ska inte gnälla nu ju :) Seda när vi kom hem blev att att tvätta av sig och byta om och använda min favorit Volym master till hårtet =D Älskar den!!!! När jag nästan var klar skulle vi äta och det var gott med mat. Sedan vid 1 körde vi till Rantzows där det var gymnastikuppvisning som Tåstarps GF hade! Det hela började med uppvisning med alla grupper och sedan var det dax för fika och lotto dragning och pappa vann godis, haha och får ju inte glömma ballong regnet ;) Sedan var det dax för tomtarna och tomte hunden (Gnista) att komma in med godispåsarna och såå duktig hon var!! Stolt matte =D När de var klart var hela uppvisningen klar och klockan hade blivit 4 och vid 5 skulle de spelas innebandy så det var att börja städa snabbt men jag följde med pappa hem och lämnade av Gnista så tog vi traktorn till Rantzows för att lasta alla saker som skulle tillbaka till Tåstaps gymnastiksal. När traktorn var hämtad lasta dom på vagnen och jag hjälpte till att städa och sedan körde vi till tåstarp för att lasta av igen och sen hem igen för att bara slappa och kolla tv, chatta med Ida =) Nu händer det inte så mycket kollar Showtime på 6:an. Nä får lägga lite tid på filmen istället för att sitta här, haha. Bilder kommer senare någon gång ;)

Puss o kram skumbanan Olivia

Sista veckan!

Jaha då är man inne på sista veckan och snart börjar de igen :( Igår var jag och åkte skridsko med mina kusiner och linnea var med ett tag med åkte sen igen. Vi grillade korv och åkte mycket =D När klockan var 4 ungefär åkte vi hem. När klockan var 5 kom Py till mig och hälsade på och det var mycket trevligt inte träffats sen vi slutade högstadiet vilket var 2007 :p Vi pratade gamla minnen och lite nytt, haha. Hon körde hem vif halv sju typ och sen hände det inte så mycket mer än att jag satt vid datan och väntade på att Amanda och Ebba skulle komma. Väl vid halv nio dök dom upp så det blev att vi försökte komma på vad vi skulle göra eller vilken film vi skulle se xD Tillslut kom vi på att vi skulle kolla på Baksmällan som handlar om fyra män där den ena ska gifta sig så ska de på svensexa i Las vegas och de blir en vild fest så på morgonen när de vaknar minns de absolut ingenting. De har en tiger på toaletten, höna i rummet och en bebis i garderoben xD En mycket rolig och se värd film om man inte sett den! Sedan när vi kollat klart filmen hjälpte Amanda mig med designen till min blogg och blev mycket nöjd :) Så vi somnade inte förrän vid halv fyra :O

Mina bilder från The Studio!



Puss o kram Olivia och gänget ;)


The studio =)

30/12-09

Tog tåget ner till Malmö där man fick vänta ett litet tag på dom andra men efter ett tag kom Cassi, Ica och även Julia och sedan tog vi bussen till Turning Torso där vi skulle till The Studio och bli fotade  =) Men innan vi tog hissen till 12 våningen fick vi vänta på Jane som kom med en buss senare. När Jane väl kom tog vi hissen till tolfte våningen och sedan gick vi in till The Studio där jag sa mitt namn och vi fick skriva in oss och sedan skulle vi vänta cirka tjugo minuter men dom tjugo minuterna var 2 timmar :O När väl sminkningen var gjord fick vi vänta en timme tror jag och sedan var det dax för oss att bli fotade, äntligen!! Jag hade tagit med mig 3 olika ombyten så förs var det jag som tog kort sedan Cassi, Ica, Jane och Julia sist. När alla tagit kort med sina 3 ombyten tog vi många galna och seriösa kort men så som vi är väljer man inte den seriösa bilden utan den galna xD När alla kort var tagna satte vi oss för att vänta på korten då vi vänta i kanske en halvtimme och det var så svårt att välja kort men tillslut blev det bara jag och julia som köpte kort. När klockan var cirka kvart i tolv, tolv gick vi ut från Turning Torso då vi varit där i 6 timmar så man var rätt trött. Vi tog bussen hem till Cassi där vi åt några mackor innan vi gick för att sova. Så när klockan var runt halv 2 somnade jag. Men Det var en mycket skoj kväll efter mycket gnäll, haha.

Puss o kram Olivia


RSS 2.0