Lite olika hundtrick!

Lite länkar till hundtrick =)

http://www.youtube.com/watch?v=WXuKmxOEJMA&feature=related

http://www.youtube.com/user/klickerklok#p/u/20/no-98JwbcPM

http://www.youtube.com/user/klickerklok#p/u/96/DMvIybSLvfs


Lite Svalöv bilder =)

Tänkte vissa hur lägenheten i som jag bor i, i Svalöv!

 Sä här ser de ut där jag bor =)

Storm!




Storm ute! Klassas som klass 2 men i Svalöv har vi ström, hehe! Vilken tur att jag hann ner till svalöv så att man inte sitter på tåget. Men fatta läskigt det var att sitta på tåget innan när jag åkte hit :O Nu blir de att chatta och kolla tv!

Puss o kram skumbanan

Söndag!

Idag vakna jag vid nio och gick upp kollade var Linnea gjorde och sedan cykla jag och Gnista en liten runda som tog 30 min ungefär och sedan blev de duschen för min del =) Vid tolv åkte jag till Sheltiebeautys i Hjärnarp för att prata hund, wiiee de gillas =D Kollade på deras underbara söta valpar som bara är 3 veckor och de hade precis lärt sig att gå =) Sedan kom mamma och hämtade mig då Mia fick träffa Gnista och tyckte att hon hade fin teckning. Sedan var det hem igen och nu sitter man här. Blir svalle ikväll då ja men hem imorgon igen för att vara på körskolan.

Lite bilder på söta hundar!



Bild 1: Loka, Tequila och Cola, 3 veckor.
Bild 2: Belle, mamma till valparna.
Bild 3: Söta Molly.
Bild 4: Busiga Musse.

Detta var min lilla dag, puss o kram skumbanan Olivia =D

Forever 21

Denna är snygg ;)


Helg =D

Fredags var jag inne på körskolan där jag gjorde pärm 4 men klara inte den så blir ett nytt försök på måndag då jag hoppas på att klara den! Sedan tog jag bussen till Väla och bytade mitt linne som jag köpt i Jönköping för de hade gått sönder i sömen. Hittade även en julklapp till Frida i klassen så nu har man börjat lite på julklappar, hihi. Sedan blev det hem och städade rummet och lite på datan innan det var dax att göra vid sig till kvällen för att fira fars-dag hos mormor och morfar. Såklar övningskörde jag dit som gick fin fint tyckte jag =) Väl framme parkerade jag snyggt och sedan tog jag av Gnista från bilen då vi såg att Loppan också var med så de fick träffas, skoj! Träffade även lilla Robin som man inte sett sen han döptes och som han har växt :O Vi körde väl hem vid tolv och när jag kom hem gjorde jag iordning mig för att sova men innan de blev de lite Vänner tittande =D

Lite bilder på kusinbarn och min knasiga kusin och hundarna =D




Jag och Robin =)



Kevin =)



Bild 1 Loppan så söt. Bild 2 Gnista trött!



Min knasiga kusin =)



Petra & Mattis =D

Idag lördag har de inte hänt så mycket förutom att när jag var ute och gick med Gnista skulle jag träna inkallning så jag satte henne bredvid mig som jag brukar göra och jag gick väl sådär 15 meter från henne och när jag precis skulle kalla på henne sprang de en hare som bara var 3 meter från mig och den fick Gnista syn på och ville springa efter men då sa jag till henne att stanna och hon sprang inte efter den! Fatta så stolt jag är =D Men om jag skulle sagt till henne varsågod eller spring hade hon lätt sprungit efter den, haha xD Ikväll ska hela familjen in och kolla på Disneys En Julsaga, mys på de! Imorgon blir de hem till en uppfödare i Hjärnarp för att kolla lite efter hane till Gnista :)

Pussar Olivia och Gnista!

Fars-dag!

Idag har de inte hänt så mycket mer än att jag övningskörde och sen ikväll åkte vi iväg och bowlade. Jag gjorde ett väldigt misstag :( Slog till mamma när hon handlade dricka och tror ni inte att jag slog en strike till henne men ingen till mig själv :( I vårt lag så var det mamma som vann =)  Nu blir de packa sen sova!




Puss Olivia

Wannabe bonne xD

Vaknade vid 8 men gick inte upp förrens vid halv nio då pappa kom in och frågade ifall jag ville äta frukost och de ville jag så klart =D Så gick upp och käkade frukost och sedan tog jag på mig kläder för skulle följa med pappa på traktorpulling xD Så bonnigt det var, haha! Övningskörde både dit och hem och dit blev de motorväg och hem blev de massa små landsvägar. Vi var väl där i 3 timmar och kollade och såg även en traktor från skolan som körde och plöjde, Gnista var oxå med och sååå skitig hon blev tur att hon skulle duscha idag :D Efter dessa 3 timmar var det dax att åka hem men de blev småvägar för pappa, farfar och martin var nyfikna på hus runt omkring där xD

Lite bilder från traktorpullingen:



Väl hemma bytade jag för att  kunna duscha och borsta Gnista. Det såg nästan ut som att man borstade bort halv hunden xD Det var ju inte lite päls man fick bort från henne men de hjälpte faktiskt att borsta henne =D


De jag fick borstat bort från Gnista vilket kallas för död päls :P

 När hon väl var klar gick jag ut med henne och sedan körde jag och pappa och handlade lite saker till kvällsmaten tacos, mums! Ikväll var även mamma och Åsa på Ladies Night i Hbg och då kom Julia, Oscar, Clara och Anders hit och gjorde oss sällskap och vi började kolla på en film som hade ett skit kass slut så ett förslag kolla INTE på denna Desperate Hours. Nu sitter man här och bloggar och chattar men får väl ta och sova snart. Blir bowla och umgås med ena sidan av släkten imorgon xD

Puss o Kram Olivia och Gnista

Helgen i Jönköping!

Helgen spenderades i Jönköping hos Louise. Therese och Kia hämtade mig vid halv 2 och resan började mot Jönköping och de gick bra fast vi råkade köra av på fel ställe så vi körde gamla vägen typ, haha. Men till slut kom vi upp och då gick vi upp till Louise och vi lämnade våra saker och så och sedan skulle vi köra till Ikea för Louise skulle ha bokhyllor men det var då det hände som inte skulle hända, gasen på bilen slutade fungera :O Läskigt men hellre de än att bromsen slutar fungera! Ja vi körde till sidan och louise ringde ett par kompisar till henne som har bil och som tur var, va dom på A6 (köpcentrum) så de kom till oss och fick bogsera oss bort från vägen. Kändes som när man åker karusell, haha xD Dom bogserade oss till Volvo där vi frågade om de ville kolla på bilen men de ville dom inte men Therese hade ringt och fått numret till Assistance kåren som kom och hämtade bilen + att vi fick åka med, så nu har man åkt bärningsbil med 2 ggr, haha xD Väl på assistance kåren så kollade dom på vad som var felet och då vissade sig att det var kammremen som var av men Louise och Therese frågade ifall de inte skjutsa bilen hem till där hon bor för att ställa den i garaget och de gick bra så det var bara att lasta på bilen och hoppa in i bilen och köra mot Huskvarna. Framme i Huskvarna lasta vi av bilen och "körde" in den i garaget och sedan sa vi hej då till han som var så snäll och körde oss fram och tillbaka xD Vi gick upp i lägenheten och bäddade fram allt och fixade oss och sedan blev det sängen och sova! Skönt!

Lördag:

Vaknade vid halv nio tror jag klockan var och vi käkade frukost och fixade till oss sedan blev de åka till Jönköping och shoppa =) Blev lite saker som en tjocke tröja, linne från Gina men som gått sönder :(, pincett och skor =D När alla kände att vi var klara käkade vi lite middag som var väldigt gott.
     Efter maten tog vi bussen till A6 där vi kollade runder lite där jag köpte mina snygga stövlar =D När vi kollat klart på A6 tog vi bussen tillbaka hem til louise och när vi var tbx fixade vi till oss för sedan var det dax att gå på fest =) Då de blev buss igen hem till hennes kompis där vi sjöng lite singstar och dem bjöd på lite dricka men blev inte så sent där eller ja vi var väl hemma igen vid halv 2. Men när vi skulle ta bussen från dom så kom inte bussen så vi började att gå men vi hittade en buss som gick till huskvarna, skönt! När vi kom hem och fixat oss för att sova så somnade vi snabbt.


Söndag:

Sov till halv tio tror jag och sedan blev de frukost och ihop packninga av alla sakerna. När de väl var klart tog vi bussen till Ikea där vi träffade deras mamma som var så snäll och kom upp och hämtade oss och louise fick sina bokhyllor som hon ville ha, haha och när vi var klara på Ikea handlade vi hamburgare som vi tog med oss hem till Louise och efter vi ätit klart åkte vi hem mot skåne igen =D På kvällen blev det Svalöv och åkte med Jocke ner, skönt :)

Detta var min lilla äventyrs helg och kom ihåg allt kan hända i Jönköping!

Puss o kram Olivia


Skolan!

Jaha då är de tillbaka till verkligheten och stressen igen =(

RSS 2.0