Julhelgerna!

Ja nu har det både varit lillejulafton och julafton vad tiden har gått snabbt och snart är det Nyår också =) Lillejulafton firades i Halmstad med hela mammas släkt då vi var 29 pers, skoj! Jag spelade biljard med min stora kusin Peter men jag hade inte rätta knycken men blev bättre =) Vi åt julmiddag och sedan halv åtta kom Ida in på Skype då hon fick prata med hela släkten och hon fick till och med vara med på det traditionella julkortet med alla kusiner och tomten. Vi satte datan i knäet hos tomten, haha. Efter tomten varit där och delat ut paket skulle de ätas lite gröt och sedan spelade vi julklappsleken =D Klockan var väl cirka halv tolv när vi körde hem men vi var hemma vid kvart över ett. Skulle lämna av min kusins tjej hemma hos henne :) Sedan när vi väl kom hem kunde jag inte sova så jag gick in på datan ett tag och sen somnade jag vad halv tre.

Julafton

Det firades uppe hos farmor och farfar med familjen. Vi kom dit vid 6 ungefär då vi började med att äta och sedan vid halv nio delade vi ut julklappar. I julklapp fick jag externhårddisk, ipod högtalare, ceasar som kan tala med hundar bok, santa buddies DVD, året snyggaste killar almanacka, Mario Bros wii. Sedan när julklapparna var utdelade var det dax för julklappsleken då jag fick ett förklädde xD. Vid Elva körde mamma, pappa och linnea hem mig och de pkte vidare till kyrkan för att gå på midnattsmässa. När jag kom hem satte jag mig och börja spelade Mario Bross Wii så skoj!! Sen somna jag vid ett.

Kommer bilder när jag orkar och fått dom av Linnea =)

Puss o kram Olivia

18 år!!!!

Fredag!

Idag fyllade jag 18 år och de spenderades i skolan med skolavslutning. Började tjugo över åtta då vi skulle städa ur skåpen och klassrummet och sedan kvart över nio var det avslutning på torget med de andra klasserna och när det var klart gick upp till aulan och hade lite lekar med 1:orna och 2:orna men jeopardy och där vi vann överlägset över 1 och 2:orna =DFår ju inte glömma att jag har underbara vänner som kommer ihåg en. Fick pakeet av Cassi som var 2 Geicsha Choklad och ett SF presentkort och av Ica fick jag ett lukt ljus och en bricka som ljuset står på :) Sen i julklapp av Frida fick jag ett fint armband! När avslutningen var slut hämtade jag Gnista och vi gick mot bussen och väntade och väntade och tjugo i ett kom bussen som går till Teckomatorp. Väl framme skulle tåget gå klockan ett men när vi kom fram var det försenat till 13.13 och vi väntade. Malmö tåget kom men inget Helsingborgståg. Då var tiden ändrad till att tåget skulle gå 14.00 så vi fick vänta i tre kvart & ingen värme var det heller, jag frös och Gnista frös. När klockan blev 14.00 så kom där aldrig något utan då var tiden ändrad till 14.13 och de var väl helt okej men efter ett tag kollade jag på tavlan igen och då var tiden ändra igen till 14.30:( Men innan de hade jag messat med en polare och undrat om jag kunde åkt med han hem. Men bilen var redan full. Men ja tänkte att jag kunde ju messa han och fråga om han hade plats ändå så jag messade han och frågade och då var där plats så bestämde mig för att ta bussen tillbaka till Svalöv och äntligen komma hem! Så vid halv 4 var jag hemma i Gånarp vilket var väldigt skönt!! Väl hemma var det att börja städa^^. På kvällen skypade jag med Ida oxå fick jag marängtårta och paket av mamma och pappa =D Sedan vid halv tio gick jag ut med Gnista då Jocke stannade och sa grattis till mig och sedan gick jag och gnista en liten runda. Sedan när vi kom hem var det dax att sova!

Lördag!

Vaknade och käkade frukost och sedan var det att börja städa igen och på kvällen kom folket då det bjöds på kyckling och ris och sedan som efterätt rulltårts tårta, gott!

Lite bilder från kvällen:



Nu ska jag byta lite kläder och sen ikväll kommer Åsa och Anders med paket :) De jag fick i paket av dom var en berlock till mitt Tomas Sabo armband och det var en bil, haha ;)

Puss o kram Olivia & Gnista

7/12 - 09

Måndag

Gick upp kvart i sju och klädde på mig och gav Gnista mat och sedan gick jag för att själv äta frukost och vid tjugo i åtta skjutsa pappa mig och Gnista in till stationen där vi skulle ta tåget 08.04 men när vi stod där och väntade så träffade vi Amanda =D  När tåget kom gick vi på och satte oss ner och resan började mot Svalöv. När vi var vid Kattarp gick där på 1 par som satte sig bredvid mig och frågade ifall Gnista var en collie, haha xD Vi bytade tåg i Ramlösa där vi träffade 2 stycken 2:or från mitt arbetslag. När ja kollade på tabell tavlan vissade den att tåget var 10 minuter sent vilket innebar att vi skulle missa bussen i teckomatorp. När tåget kom hoppade vi på med all packning vilket var kanin, hund och hamster så de såg ut som värsta zoo:t, hahahaha. Väl på tåget frågade vi ifall dom inte kunde ringa och fråga ifall bussarna kunde vänta på oss i Teckormatorp och de hade de redan gjort och bussarna skulle vänta så de var en lättnad. När vi väl kom till Teckomatorp så stod där ingen buss vilket innebar att vi skulle få stå där och vänta en timme på nästa buss då de skulle vara jätte mycket folk :O Men när vi stod där och väntade med alla djuren så var där en snäll dam som skulle till Svalöv som vi fick åka med så vi trängde in oss i bilen men det var 2 stycken till som åkte med och tur var så va det en stor bil, haha. Så vi kom till Svalöv utan att vänta på bussen =) Sedan var det skola som vanligt då jag och Ida H var duktiga och gjorde upp ett schema hur vi ska jobba nästa vecka för att bli klara med allt =D


Bild på en av Gnistas bästa kompisar i Svalöv =) Hunden Leo!

Puss o kram skumbanan Olivia & Gnista


Vecka 49

I veckan har de väl inte hänt så mycket var på körskolan i onsdags då det var mörkerkörning och de gick bra tyckte jag =) Det var jag och bara killar, haha. I skolan har vi väldigt mycket just nu eller det känns ju som de iaf hade prov i torsdags vilket inte gick så bra så får göra om de :( Önskar jag hade lättare i skolan än vad jag har men den egenskapen fick jag ju inte såklart :P Pratat lite med Ida på skyp chatten, tänk snart kommer hon hem så skoj och skönt de ska bli =D

Idag lördag vakna jag vid tio och åt frukost och sedan följde jag med pappa, Göran, Casper och Linus för att kolla motorcykel till pappa, wiiee. Sen när vi kom hem gick jag en runda med Gnista och sedan tränade jag agility med Gnista vilket gick väldigt bra =D Men önskar att man hade lite flera saker. Sedan fick jag sitta i traktorn medans pappa putsade deras fönster på sovrummet och när han var klar följde jag med och hämtade 2 ensilage ballar till kossorna, hihi. Nu sitter vi och kolla på Dansbandskampen, inte de bästa precis :/ Fast snart blir de GLASS, mums!! Nä nu ska jag försöka börja skriva på mitt talmanus till nationella i svenska.




Puss o kram Olivia & Gnista


RSS 2.0