Fredag!!!!

Äntligen fredag, härligt! Hoppas på att denna dagen kan erbjuda något mer positivt :) Om någon timme blir det promenad på stranden =D Ikväll hoppas jag på att bara sitta och slappa framför tvn då jag inte ska göra något alls!! Eftersom det snart blir 4 veckor intensiv Starta eget kurs i Hbg om jag både ser framemot med ändå inte, jobbigt att det skulle vara där :( Men Men sånt är det. En annan tråkig sak jag kan berätta är att det blir inget Sthlm detta året pga att det datumet de blev kunde varken jag eller Sanna :( Typsikt!!!! Så jag går och är lite småirriterad på de men det är väl bara att blicka framåt och vänta tills Januari/Februari. Nu ska jag fixa lite innan det blir stranden!

Hej svej så länge! Olivia & gänget

Inte min dag!

Precis som rubriken lyder så är det verkligen inte min dag idag så därför blir det inget långt inlägg utan ska nu gå till kojs och sova! Natti natt :)



Bjuder på en bild där jag är lite glad och trevlig :P


Jobb, jobb jobb =)

Jaha då helt plötsligt har man en hel vecka full med jobb, känns härligt att veta att det kommer trilla in lite cash på kontot :P Idag måndag så var jag och hundarna ute och gick med Mia och c.o på stranden och såå härligt att se 8 sheltisar springa lösa =D Kommer bilder när jag fått det!

Nehe nu får det bli sängen, upp åtta imorgon!



Puss o Godnatt // Olivia & gänget


Galet!!!

Helt sjukt att 5 veckor kan gå såå fort, idag så åker Molly och Mimmi hem vilket kommer kännas konstigt för mig att bara hålla reda på två hundar xD Men dessa veckorna har det hänt så mycket och jag har lärt Mimmi att åka bil, stolt =) Blivit som ett litet träningsläger de varit på, hänt så mycket hela tiden med ljud, djur och miljöombyte. Men tur är så är dem inte så långt borta så jag kan ju hämta dem när jag vill, hehe. Har förresten blivit ändring på hur hunddagiset ska se ut, kommer bild sen när jag ritat in den på datorn. Eftersom jag nu sitter och skriver på mamma blogg data för min laddar sladd till min Mac är sönder :( Blir att köpa ny nu i veckan!

Annars flyter väl allt på som vanligt, läser böcker till hunddagisutbildningen och väntar på svar från handledaren i Sthlm om när vi ska åka upp! Hoppas få svar snart!!!! Vet ni vad snart är September med slut och då är det bara 3 mån kvar tills jag blir 20!!!!! Nä nu ska jag kanske kolla film eller läsa, hm....svårt val, haha.

En bild på godingarna bjuder jag på en sådan här regnig onsdag!



Puss o kram skumbanan Olivia & gänget <3


Hösten är här!

Ja så känns det verkligen att hösten kommit vilket innebär att sommaren är över, tråkigt men sant :(
Det bara regnar och regnar men ibland så tittar solen framåt eller ja, iallafall så försöker den. Annars flyter väl allt på som vanligt, är fortfarande hundvakt åt Molly och Mimmi och dom ska vara här i en och en halv vecka till och sedan har man bara två hundar igen! Kommer nog kännas konstigt och inte så många att hålla reda på, haha. Häromdagen satt jag och gjorde en ritning på hur jag vill att mitt hunddagis ska se ut och seda när pappa kom hem så visade jag honom den och då började vi prata lite om hur man kunde göra med den gamla inredningen som redan är där. Jag tror och hoppas att den kommer bli bra =) Läängtar verkligen tills jag får igång det så man slipper gå och vara arbetslös och inte ha något att göra!

Här kommer en ritning på hur jag vill ha de :)


Om ni har några synpunkter på det så kommentera gärna!

Nu ska jag ta och lägga in lite kläder i garderoben och sedan städa mitt rum :)

Puss o kram Olivia & gänget

Regn, regn och åter regn!

Ja fy det är vad det har gjort hela dagen idag, var ute och gick med hundarna i förmiddes och fyy vad vi blev blöta, haha. Annars har det inte hänt så mycket, skrivit lite på min affärsplan till hunddagiset :) I Eftermiddes har jag varit ute och tagit in agilityhinderna och sedan gick jag en runda med hundarna och då slapp vi regnet, skönt! Ikväll blir det bara att ta det lugnt!

Puss o kram Olivia och gänget!

Igår!

Igår så var man på bio med Linnea och två av våra kusin barn, Max och Kevin och kollade på Cars 2. Det var en bra film, kändes som en barn James Bond fast med bilar :P Jag kan rekommendera den och gillade musiken i den, haha.



När filmen var slut körde vi hem killarna och sedan satt vi och pratade lite och busade med Robin och Felix, hihi så söta :) Var väl där en timme innan vi körde hemåt igen! Väl hemma blev det mat och sedan Fångarna på fortet och när det var slut fick hundarna sig en runda innan det var dax för sänge :)

Idag söndag har det inte hänt så mkt, varit ute och gått med hundarna, kört linnea till stationen och bara slappat.

// Olivia och gänget!


Oj :P

Hoppsan nu har det gått en vecka och 1 dag sedan jag bloggade sist, haha. Har väl inte hänt så mkt allt flyter på som vanligt eller ja jag har ju fyra hundar så allt är väl inte som vanligt xD Veckorna rullar på och jag ska vara hundvakt i tre veckor till och sedan 44 ska jag passa lilla Selma som är en golden retriver valp och sen i oktober någon gång så ska jag upp till Sthlm och göra klart min Hunddagisutbildnig =)

Blev en lite uppddatering iaf, haha.

Puss o kram skumbanan, Olivia och gänget <3

RSS 2.0