Tre dagar kvar!

Jaha nu ar de bara tva hela dagar kvar sen pa fredag aker vi hem igen! Igar var vi ju hos Ida pa kvallen vilket var trevligt och barnen ar sa harliga men Celest stallde sa roliga fragor till mig, haha. Hon fragade mig om var jag kopt mitt har och var jag kopt mina tander, haha! Idag ska vi till Andersonville och sedan ikvall ska vi ner till Navy Pier och kolla och sedan imorgon blir de Six Flags (stort nojesfalt), Wiiiee =)

Puss o kram skumbanan Olivia! Amanda  halsa Gnista att jag snart ar hemma igen! Hihi

Till Farfar :P Kan du kopa hem flytande jarn (Gleptosin) och skriv de pa pappa =)


Snart hemma igen!

Idag ska vi ner downtown och gå upp i sereas tower  och sedan ta en båt tur =) Ikväll ska vi hem till Ida och äta lite mat och då får jag träffa hundar igen, wiiee! Så klart Ida med <3

Farmor de står mjöl och juice i får kyl! Haha!

Puss o kram skumbanan Olivia och familj!

Sovit hos Ida!

Inatt sov jag och Linnea över hos Ida för mamma och pappa ska till en amerikansk grisfarm, haha! Vi ska kolla bio och shoppa lite idag tror jag :P Imorgon fyller Ida 20 så glöm inte de!

Pussar Olivia

Ps: saknar dig Ds

Semester?

Pappa kom och vackte mig och linnea tio over sju, kallar man de semester? Haha! Iaf vi at frukost vid halv atta sedan gick jag och duschade vilket var skont =) Men nar jag var klar och skulle lasa upp vred jag at fel hall och trodde att jag inte skulle komma ut, haha! Vid nio akte vi mot ett akavarium dar det fanns en massa olika djur och vi kollade aven pa en delfin och sealion show. Men det var ett stort och valdigt fint akvarie! Innan vi kom in sa fick vi vanta i typ 2 timmar pa att komma in for de var hur fullt som helst men tror de var pga av att de var gratis intrade idag! Vi stannade dar till halv sex tror jag klockan var och sedan akte vi bilen hem till Bob och Sue igen och nu vantar man pa mat =)

Kan inte lagga in bilder pga av att linneas data inte hittade deras internet vilket var synd :/

Pussa och kramar Olivia och hela familjen!


Dag 2 i Manhattan =)

Idag gick vi ner vid åtta och käkade frukost och sedan gick vi till timesquare för att vänta på bussen som skulle ta oss till Central Park. Men innan vi gick in i Central Park gick vi in i ett Museum som var  de gamla New York inte de roligaste men :/ När vi väl kollar klart gick vi in i Central Park och kollade lite och så fint där är man fattar varför de behövs i New York men så mycket trafik och avgaser! 
 

USA!

Igår (söndag) landade vi i Newark vid cirka halv elva eller var det elva :P Resan gick bra men det är inget jag gör ingen ska ni veta tycker ju inte om att flyga :$ Tänker på alla där hemma och hoppas att Gnista mår bra men de vet jg ju att hon gör. Idag åkte vi på guidad tur i en buss där man kan sitta på taket och när vi skulle åka tillbaka till stoppet så öppnade himmelen sig och de började regna skit mycet så blöt blev man, haha. Pallar inte skriva mer nu ska sova!

Kommentera gärna!

Pussa o kramar Olivia

Fotboll!


Sverige mot Malta: Onsdag 18.00 på sexan :P


Fotboll!


Idag spelar Sverige mot Danmark klockan 19.00 på sexan :P



Snart bär det av!

Jaha inte långt kvar tills vi åker till Chicago! Nervös är man för de är långt att flyga och jag tycker de är lite läskigt men de löser sig nog får jag hoppas! Men det positiva är att jag får träffa min älskade syster <3


Hihi Ida <3


Min helg!

Fredag

Slutade skolan halv två då gick jag till pressbyrån och väntade på bussen där jag träffade Sanna med Selma och några andra =) Bussen kom tjugo i två när alla gått in i bussen körde vi och då var där massa folk och klockan tickade på eftersom vårt tåg mot Hbg går prick så blir man lite smått stressad men när vi hämtat upp allt folk körde busssen vidare till Torp! Vi hann precis med tåget vilket var skönt så man slapp sitta och vänta en timme på nästa :p Var hemma i ängelholm vid tre då jag fick vänta på mamma som skulle hämta mig =D fick vänta ett litet tag men tillslut kom hon. Väl hemma städade jag undan och packade upp lite saker och sen senare kom Therese till mig och vi satt och snackade ett tag innan de var dax att göra mat som blev hamburgare, mums. På kvällen gick vi en runda med Gnista och sedan kollade vi på Guldkompassen. När filmen var slut bäddade vi fram men vi var inte så trötta så vi spelade lite Gh innan vi skulle sova, såå skoj spel de är asså! Vi somnade väl vid halv två tror jag klockan blev.

Lördag

Sov länge eller vi vaknade vid nio men gick upp halv tio då vi käkade frukost och sedan så kom mina kusiner och då gick Therese och duschade medans jag var ute hos mina kusiner som skulle låna min moped :P När de kört iväg så gick jag in på mitt rum och bäddade upp och dammsög mitt rum för såå skitigt det var! Sorry Therese, hehe. Vi gick en liten runda med Gnista men hann inte göra så mycket förrän hon skulle hem. På eftermiddagen hände de inte så mycket förutom att jag klippte gräset vilket tog längre tid än vanligt pga att gräsklipparen klabbade hela tiden, störigt! När de väl var klart gick jag in och duschade vilket var skönt! På kvällen åkte vi ut till Åsa och Anders för att fira pingstafton då var familjerna Persson och familjen Paulsson där med och familjerna Persson träffar man ju inte allt för ofta men snälla är dom iallafall. Vi var ute och hoppade studsmatta och sedan senare på kvällen kollade vi på Mysteriet på Greveholm, haha längesen man såg den, haha. Såklart körde jag ut och hem och de gick bra tycker jag för mamma och pappa säger aldrig nåt när jag kör så då hoppas jag att det är bra! körde hem vid halv ett men somnade inte förrän halv två tror jag.

Söndag

Sov väldigt länge idag ända till halv elva tror jag klockan var men skönt att få sova ut ibland och då käkade jag lite frukost med mamma och sedan blev de att ligga och sola lite vilket var skönt! Sedan kom farmor ner ett tag och pratade. Eftersom det var morsdag så lagade jag och linnea mat till mamma så då blev de kotletter, ris och bearnaisesås mycket gott! Eftervi ätit klart solade vi lite till sedan gjorde man vid sig och sedan körde ja ut till mormor och morfar där de bjöds på bullar och kakor, mums! Eftersom det var så varmt ville Linnea bada så vi åkte ner till Mikael och Mattias och då fick Gnista träffa Loppan med och då hittade hon Loppans märgben och åt upp allt märg lagom tills vi skulle hem igen, haha. I deras pool var där 21 grader men eftersom jag är sjuk är de inte så bra att bada. När vi skulle hem var vi tvungna att köra hem till mormor och morfar igen för linnea skulle ha kanelbullar till skolan. Vi körde hem vid sju cirka och hemma hände de inte så mycket förutom att Hugo och Albin förskte leka med gnista med där är ju ett stengär emellan så funkar inte så bra då, haha. Ja gick en runda med Gnista vid halv tio tror jag klockan var och sedan var det hem och vara lite på datan men sängen blev de vid halv ett så trött jag var eller kunde inte somna så satte på Vänner på tv och sedan somnade jag.

Detta var min helg, rättså lugn men ändå nåt att göra!

Puss o kram Olivia

RSS 2.0