Ikväll så har jag bara umgåtts med mina...

Ikväll så har jag bara umgåtts med mina systrar och mormor och morfar. Vi åt pizza här hemma innan vi körde till västra karup där vi hämtade upp mormor morfar och sedan bar det av till boarp där vi skulle kolla på bål men blev inget eftersom det blåste alldeles för mycket. Efter vi varit där åkte vi hem till mormor och morfar igen för att prata lite och vi var väl där i ungefär en timme, sedan körde vi hem och nu sitter vi i soffan och kolla på Så ska det låta som vi spela in:-) Snart blir det väl till att sova, skönt! Kram Olivia och hundarna


Idag har det inte hänt så mycket. I för...

Idag har det inte hänt så mycket. I förmiddes var jag ute med hundarna en runda och sedan blev det till att plugga lite arbetsmiljö och säkerhet som jag blev klar med, skönt! Kram Olivia och hundarna.


APU och sjuka hundar :(

Ja och idag började min praktik på Hundbiten och det var ju inte världens roligaste precis så om dagen ser likadan ut imorgon funderar jag på att byta plats. Jag var hos Nina i söndes och kollade vad som var fel på Blues andedräkt och vi tog ett halsprov som visade att han har fått halsfluss så nu går båda hundarna på pencillin :/ Hoppas Blue blir bra, så håll tummarna!! Jag som bara trodde det var för hans tandsten. Men annars är han pigg och glad så det är positivit iaf =)

Inget långt inlägg idag men det var något iaf =)

Kramar Olivia och hundgänget!

Fint väder =)

Denna veckan har vi haft fint väder alla dagar och det gillas starkt! Är så härligt att vara ute med hundarna då :) I veckan har det inte hänt så mycket men hade miniuppkörning i onsdags och det gick bra ska bara ha koll i backspeglarna men annars gick allt bra =D Så då var jag på gott humör! Sen igår (torsdag) var jag och tränade  intervall med Jenni i klassen, kändes skönt när man gick därifrån. Idag fredag sov jag till halv nio och sedan gick jag till skolan och hämtade lite papper och satte mig och övade inför omprovet jag skulle ha i mikrobiologi medans jag väntade på Jane då vi skulle göra etologi studie på Julias marsvin. Vi var klara runt halv tolv så då började jag packa lite och städa undan i lägenheten för kommer inte vara där på 3 veckor, dax för APU som börjar på måndag. På tisdag gäller det börjar bli lite nervös :-s Men ska plugga mycket nu i helgen och måndag kväll! Imorgon lördag ska jag, mamma och Ida till Väla och sedan familia för att kolla efter bal och student skor till mig också ska vi lägga upp min balklännig. sen på kvällen blir de plugga KÖRKORT!



Bilden tagen i Värnamo resan upp mot Kolmården! Cicci, Ida K och Jag =)

Puss o kram Olivia och hundgänget!


Hm....?

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gått med hundarna i skogen med Ida, duschat Gnista, hjälpt pappa lite och nu sitter jag här =D Jag undrar lite vilka det är som läser min blogg så ni som läser lämna en kommentar :P

Puss Olivia


Kolmården!

Jaha så var kolmården också över nu kommer veckorna bara springa iväg och snart har man tagit student, sjukt!

Resan i kolmården!

Bussen gick kvart över två från skolan och styrdes mot Norrköping, kolmården! Första stoppet blev värnamo där vi stanna för att äta och sedan vidare igen. Vi var uppe på kolmården halv nio på kvällen cirka och det hände inte så mycket på kvällen utan det blev lite info sen upp i stugan som hete Lupus där jag bodde med Veronica och Frida =) Vi hade sovmorgon på torsdags morgon vilket innebar att vi kunde sova till halv åtta men gick upp vid kvart i 7. Första dagen innebar att föreläsning oxå kolla vi på sydamerikanska stallet och sedan fick vi lyssna på Torsten Möller som är den ena veterinären på kolmården.

Fredag!

Gick upp klockan sex och packa ihop mina saker och sedan gick vi ner till forskningscentret där vi skulle äta frukost och sedan blev det föreläsning igen! Den varade till cirka tio och sedan gick vi till bussen för att åka till savannstallet och kollar på girafferna, zebrorna, axishjort, Gnu och några fler. Vi kolla även på lejonen och sedan gick vi in till vargarna men var bara 2 stycken så dom var inte så roliga, tyvärr :/ Men det var intressant att kolla på de stora stallet! När det var klart gick vi till restaurang safari inne på kolmården där vi åt innan det var dax att kolla på delfin showen, så fint det är!! Man blir väl inte avundsjuk :O När den men var klar gick vi och kollade på brådjupet, tigerworld, aparium och sedan kolosseum där kungens elefanter är! Sedan var det mot forskningscentret igen för att säga hej då och tack till guidarna och vi fick även ett intyg på att vi läst den kursen! Bussen gick från Kolmården tjugo i tre och sedan var jag i hyllinge vid halv tio där Åsa hämtad mig =D Väl hemma fick jag träffa hundarna igen och det finns inget bättre än när 2 galna hundar springer fram till en och vill pussas och busa och att man vet att där alltid finns någon som älskar mig!



Haha bjuder på denna bilden ;) Jag och Mido (vargen)

Puss o kram Olivia och hundgänget :)

Skola igen, kolmården imorgon ;)

Jaha då har skolan börjat igen men fick åka ner till Svalöv utan mina små älsklingar, att man kan sakna dom så! Utan dom hade jag inte kunnat överleva! Nu har jag även bokat en miniuppkörning så hoppas den går bra. Inatt känns det som jag inte har sovit något alls vilket jag inte är allt för glad för så idag känner jag mig trött och på dåligt humör :( Snart dax för Djur i Park och sedan engelska B, usch. Vill bara att veckan ska gå fort så det blir fredag igen. Imorgon går bussen från skolan kvart över 2 mot Kolmården och fick reda på att det var inte världens bästa lärare som skulle följa med :(

P & K Olivia


Lov och Glad Påsk!

Ja så har snart detta lovet med gått, kom och tänka på att detta är ju mitt sista påsklov, helt sjukt! Lovet har bestått av långrundor med hundarna, jobbat, pluggat, körskolan och vet ni vad nu är det nära, hehe. I måndes gick jag en lång runda med farfar i skogen då hade jag en låne hund lilla Molly från Sheltiebeautys en underbar hund =D Hon är typ hälften så liten som Gnista och Blue, haha. Idag (fredag) var jag uppe hos min näst kusin Beatrice och vi kollade lite vad på bal frisyr till mig =) Nu ikväll har det inte hänt så mycket, jag var ute och tränade agility med hundarna och det går framåt för Blue, skoj! Gnista springer banan utan problem, haha. Förresten var ju med Amanda igår och kolla när hon sprang agility med Sune och Birger. Tänk kändisen Birger kom etta, grattis till han =D Imorgon ska jag tvätta bilen, gå långrunda med hundarna och trötta ut dom så de sover hela kvällen när vi inte är hemma då vi ska till ett par kompisar till mamma och pappa på påskfest!

Nu blir det snart sova för hela slanten så man orkar med morgondagen! Om det är någon som vill med och gå imorgon så bara hör av er =)

GLAD PÅSK önskar vi alla!

God natt Olivia och gänget ;)



Gnista och Blue i Svalöv =)

RSS 2.0