Helgen i Jönköping!

Helgen spenderades i Jönköping hos Louise. Therese och Kia hämtade mig vid halv 2 och resan började mot Jönköping och de gick bra fast vi råkade köra av på fel ställe så vi körde gamla vägen typ, haha. Men till slut kom vi upp och då gick vi upp till Louise och vi lämnade våra saker och så och sedan skulle vi köra till Ikea för Louise skulle ha bokhyllor men det var då det hände som inte skulle hända, gasen på bilen slutade fungera :O Läskigt men hellre de än att bromsen slutar fungera! Ja vi körde till sidan och louise ringde ett par kompisar till henne som har bil och som tur var, va dom på A6 (köpcentrum) så de kom till oss och fick bogsera oss bort från vägen. Kändes som när man åker karusell, haha xD Dom bogserade oss till Volvo där vi frågade om de ville kolla på bilen men de ville dom inte men Therese hade ringt och fått numret till Assistance kåren som kom och hämtade bilen + att vi fick åka med, så nu har man åkt bärningsbil med 2 ggr, haha xD Väl på assistance kåren så kollade dom på vad som var felet och då vissade sig att det var kammremen som var av men Louise och Therese frågade ifall de inte skjutsa bilen hem till där hon bor för att ställa den i garaget och de gick bra så det var bara att lasta på bilen och hoppa in i bilen och köra mot Huskvarna. Framme i Huskvarna lasta vi av bilen och "körde" in den i garaget och sedan sa vi hej då till han som var så snäll och körde oss fram och tillbaka xD Vi gick upp i lägenheten och bäddade fram allt och fixade oss och sedan blev det sängen och sova! Skönt!

Lördag:

Vaknade vid halv nio tror jag klockan var och vi käkade frukost och fixade till oss sedan blev de åka till Jönköping och shoppa =) Blev lite saker som en tjocke tröja, linne från Gina men som gått sönder :(, pincett och skor =D När alla kände att vi var klara käkade vi lite middag som var väldigt gott.
     Efter maten tog vi bussen till A6 där vi kollade runder lite där jag köpte mina snygga stövlar =D När vi kollat klart på A6 tog vi bussen tillbaka hem til louise och när vi var tbx fixade vi till oss för sedan var det dax att gå på fest =) Då de blev buss igen hem till hennes kompis där vi sjöng lite singstar och dem bjöd på lite dricka men blev inte så sent där eller ja vi var väl hemma igen vid halv 2. Men när vi skulle ta bussen från dom så kom inte bussen så vi började att gå men vi hittade en buss som gick till huskvarna, skönt! När vi kom hem och fixat oss för att sova så somnade vi snabbt.


Söndag:

Sov till halv tio tror jag och sedan blev de frukost och ihop packninga av alla sakerna. När de väl var klart tog vi bussen till Ikea där vi träffade deras mamma som var så snäll och kom upp och hämtade oss och louise fick sina bokhyllor som hon ville ha, haha och när vi var klara på Ikea handlade vi hamburgare som vi tog med oss hem till Louise och efter vi ätit klart åkte vi hem mot skåne igen =D På kvällen blev det Svalöv och åkte med Jocke ner, skönt :)

Detta var min lilla äventyrs helg och kom ihåg allt kan hända i Jönköping!

Puss o kram Olivia


Kommentarer
Postat av: Susanne



Men jisses Olivia, precis samma sak har hänt mig och Martin i Jönköping! En sommar när vi varit i Stockholm, slutar gasen fungera precis när vi körde av från ena motorvägen till den andra. Rullar in till sidan och Martin går av och kollar och det var kamremmen. Fick stoppat en annan bilist (detta var före mobilens tid ;o) som skjutsade Martin mot centrum och som tur var var det öppet på Mekonomen (det var söndag) en bit ifrån. Sen fick han gå tillbaka. Kvar i en stekhet bil satt jag med lillen (nåja, där satt vi inte så länge, var tvungna att sätta oss i slänten i skuggan).



Så nog vet jag att allt kan hända i Jönköping! Varenda gång vi kör därförbi, så pekar vi på platsen och säger i kör: det var där vi satt i dikeskanten medan Martin laga bilen.



Kram på dig!

2009-11-05 @ 22:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0