Hundkörning ---->> Packning!

Commander Matrix

Idag på förmiddagen så var de väldigt slappt. Fast vi gav hundarna mat och borstade Commander som liknar ett får just nu:P Men när Richard kom hem på eftermiddagen hände de saker. Han frågade oss vad vi hade för ute saker med oss och inget var bra förutom strumporna vi hade med oss, lite störigt. De som inte var bra var våra "underställ" som inte var underställ och våra skor som inte heller var några kängor utan bara vanliga skor, som dom tänker här uppe i Jämtland. Jaja när Richard kommit så skulle vi få prova på att köra hundspann själva och det var ju skoj men lite läskigt för man tänkte bara att om jag ramlar vad ska jag göra då?! 

Veonica började köra och de gick väl bra förutom att i början så ville inte Giselle springa så hon vände hela spannet så dom bytade ut Giselle mot gamla Magda och Magda har inte sprungit på jätte länge så hon blev nog lite förvirrad och fattade inte nåt. Jaja när Veronica åkt iväg så fick jag plocka lite hundskit inne i rastgårdarna och sedan dröjde de inte länge tills de kom tillbaka igen då det var min tur att köra och det gick väl bra förutom att hundarna inte lyssnade på mig, haha. När jag kört halva rundan så blev du uppförsbacke och då skulle jag hjälpa hundarna genom att sparka i marken men då kände jag att jag sjönk ner till knäet och då var jag rädd att jag skulle tappa spannet men gjorde inte de som tur var =D Väl framme igen satte vi in hundarna och plockade undan alla sakerna och tog ut släden och gick in i huset där vi kollade vad som skulle göras innan morgon dagen. Då jag och Veronica fick 20 min på oss att packa sakerna för sedan skulle hundarna ha mat och kött. är de väl också var klart så diskade veronica och jag gick ut i stugan och fixa och prata lite med en kompis, hehe. Nu ikväll har de inte hänt så mycket, vi packa klart de sista och gick in och kollade på efterlyst sedan blev det sängen för vår del, nu ligger man här och bloggar ska väl lägga undan data nu och sova blir en låååång dag imorgon. Förresten glömde berätta att kommer inte blogga något dessa dagarna då jag inte har tillgång till data så hela onsdag nästa vecka blir att blogga om Amundsenrace ;)

Puss o God Natt

Olivia


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej vännen,

hur går det med kläderna då,

håller ni värmen eller får ni

köpa nya inför racet?

Kram mamma

2009-03-26 @ 06:57:44
Postat av: Mamma

Hej vännen,

hur går det med kläderna då,

håller ni värmen eller får ni

köpa nya inför racet?

Kram mamma

2009-03-26 @ 06:58:15
Postat av: Ida

Wow, vad kul att köra själv! Var richard med er? Hoppas du har det riktigt kul nu på racet, ser fram emot att få höra från dig! :)

2009-03-27 @ 06:06:53
URL: http://kristallregn.blogg.se/
Postat av: Moster Eva

Hej Olivia!

Har fått reda på ditt äventyr, att du är i Norra Sverige och har kul. Oroar mig ju lite för kläderna som du verkar sakna men hoppas att det klarar sig i alla fall. Låter ju jättespännande att få köra hundspann. Du är väl den enda av oss sydlänningar som får uppleva en riktig vinter i år. Men jag avundas dig inte. Här är våren på gång och det känns riktigt skönt. Ska iväg på uppvaktning snart så det är väl bäst att jag går och snyggar till mig.

Kram från Eva m familj.

2009-03-29 @ 12:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0